1. Bedrift
a smiling woman standing outside with trees in the background Kvinna sitter i fönsterbänk och tittar

En lokal bank for bedriften din

Sammen med det lokale bankkontoret finner dere de beste løsningene for bedriften. Det er rådgiverne våre som kjenner bedriften din og det lokale markedet ditt.
Kvinna sitter framför laptop och funderar

Selvbetjent bestillingsportal

I Trade Finance-portalen kan du bestille eksport- og importoppdrag. Du får enkelt oversikt over remburser, dokumentinkasso og garantitransaksjoner.
-

Rådgivning

Vi tilbyr norske bedrifter kompetent rådgivning som kan sørge for bedre likviditet, mulighet for høyere avkastning og økt kontroll.

Mann i skog

Bærekraftige investeringer

Bærekraft lønner seg. I Handelsbanken har vi et overordnet mål om å understøtte en bærekraftig utvikling i alle markeder vi har virksomhet, og samtidig skape positiv avkastning.

skjemaikon

Kundeerklæringsskjema for bedriftskunder

Handelsbanken samarbeider med myndighetene i bekjempelsen av hvitvasking og terrorfinansiering. En effektiv måte for banken å bidra til dette er å ha god kunnskap om kundene våre.

Vi må være i stand til å dokumentere overfor myndighetene at vi oppfyller kravene til løpende oppfølging av eksisterende kundeforhold. Derfor må både nye og eksisterende bedriftskunder fylle ut et kundeerklæringsskjema. Dette kan gjøres ved oppmøte på kontor eller digitalt med BankID.