1. Bedrift
a smiling woman standing outside with trees in the background Kvinna sitter i fönsterbänk och tittar

En lokal bank for bedriften din

Sammen med det lokale bankkontoret finner dere de beste løsningene for bedriften. Det er rådgiverne våre som kjenner bedriften din og det lokale markedet ditt.
Kvinna sitter framför laptop och funderar

Selvbetjent bestillingsportal

I Trade Finance-portalen kan du bestille eksport- og importoppdrag. Du får enkelt oversikt over remburser, dokumentinkasso og garantitransaksjoner.
-

Rådgivning

Vi tilbyr norske bedrifter kompetent rådgivning som kan sørge for bedre likviditet, mulighet for høyere avkastning og økt kontroll.

Mann i skog

Bærekraftige investeringer

Bærekraft lønner seg. I Handelsbanken har vi et overordnet mål om å understøtte en bærekraftig utvikling i alle markeder vi har virksomhet, og samtidig skape positiv avkastning.

mann på kontor

Nettbedrift i nytt design

Nettbedrift er nå tilgjengelig med nytt design og nye funksjoner. Dette er det første skrittet mot fullt responsiv Nettbedrift, som kan brukes på alle skjermer og enheter. Allerede nå kan du benytte mobilen eller nettbrettet for å få oversikt over kontoene dine. Nettbedrift er forenklet og inneholder flere nye funksjoner og tjenester. De av våre bedriftskunder som også er privatkunder og benytter vår nettbank vil kjenne seg igjen i den nye versjonen. Ta kontakt med rådgiveren deres hvis du vil vite mer om de nye endringene.
Dette er nytt i Nettbedrift (pdf)
skjemaikon

Kundeerklæringsskjema for bedriftskunder

Handelsbanken samarbeider med myndighetene i bekjempelsen av hvitvasking og terrorfinansiering. En effektiv måte for banken å bidra til dette er å ha god kunnskap om kundene våre.

Vi må være i stand til å dokumentere overfor myndighetene at vi oppfyller kravene til løpende oppfølging av eksisterende kundeforhold. Derfor må både nye og eksisterende bedriftskunder fylle ut et kundeerklæringsskjema. Dette kan gjøres ved oppmøte på kontor eller digitalt med BankID.