1. Privat
Telt -

En personlig og lokal bank

Hos oss får du en personlig rådgiver. Sammen skal vi finne de beste økonomiske løsningene for deg og dine. Vi ønsker at du skal ha Norges beste bankopplevelse.

Bærekraft i Handelsbanken

ocean waves

Bærekraft er en naturlig del av Handelsbanken, og vi er bevisste på det ansvaret vi har for samfunnet rundt oss. Derfor er det viktig for oss å jobbe ansvarlig og ta ansvarlige beslutninger. 


Nyhet: Nå kan du betale med Apple Pay!

-

Nå kan du bruke Handelsbanken-kortene dine med Apple Pay, og betale kontaktløst fra iPhone eller Apple Watch. Face ID og Touch ID gjør betalingen enkel og sikker, du slipper å ta på betalingsterminalen.


Mamma vattnar blommorna med sina barn i trädgården

Hvordan påvirker korona-situasjonen deg og dine?

Trenger du avdragsfrihet på boliglånet eller lurer på hvordan du kan treffe oss? Vil du vite hva som skjer markedene og hva du bør gjøre med sparingen din? 
Vi har samlet aktuell informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg.

Manglende legitimasjon

Bankene er lovpålagt å ha oppdatert legitimasjon av alle kunder og kundeforhold sperres ved manglende legitimasjon. For å legitimere deg, må du ta kontakt med et av kontorene våre på telefon, e-post eller melding fra nettpostkassen. Med BankID fra annen bank kan du legitimere deg elektronisk. 

Fornyelse av BankID for Telenor-kunder

Telenor øker sikkerheten i SIM-kortene sine, og det gjør at BankID på mobil må bestilles på nytt. Dette vil gjelde flere av våre kunder i Telenors nett. Vi sender deg en SMS når du kan rebestille. 


Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.noÅpnes i nytt vindu

Handelsbankens pris i portalen sier imidlertid ikke noe om hvilken pris du vil bli tilbudt, da Handelsbanken priser alle kunder individuelt.