family walk in the forest  - Handelsbanken.se family walk in the forest - Handelsbanken.se

Du er smart som sparer, men sparer du smart?

- Handelsbanken.se

EPSI 2023: Handelsbanken er best på rådgivning

I følge EPSI* er Handelsbanken best på rådgivning. I tillegg er vi den enkleste banken å komme i kontakt med. Takk for tilliten!

EPSI er Nordens største kundeundersøkelse om banker.

Bli kunde og få personlig rådgivning
Apple Pay

Vi har Apple Pay

Du kan bruke Handelsbanken-kortene dine med Apple Pay, og betale kontaktløst fra iPhone eller Apple Watch. 

Betal med Apple Pay

Handelsbanken er Europas sikreste bank

Handelsbanken er den sikreste banken i Europa, ifølge Global Finance sin rangering, som omfatter over 500 banker over hele verden. Global Finance har kåret Handelsbanken til Europas sikreste og verdens fjerde sikreste bank. Som en ressurs for samfunnet, skal Handelsbanken være så solid at vi er der for kundene også når tidene innimellom blir urolige. Handelsbanken har aldri hatt behov for hjelp fra myndigheter eller sentralbanker når kriser rammer.

Award

Få bedre oversikt med budsjett

dad giving a snack to his daughter- Handelsbanken.se

Noe av det beste med å trene, er å ha trent. Det beste med budsjett er å ha laget det. Da får du bedre kontroll og kan se hvor det er mulig å spare. Kostnadene øker på de fleste områder, og de faste utgiftene får man ikke gjort noe med. Vi anbefaler derfor å lage et budsjett som gir deg kontroll på alle utgiftene dine, og hjelper deg gjerne.

Slik lager du budsjett

Bekymret for økonomien? 

Hvis du tror ting kan bli vanskelig er det lurt å ta kontakt med oss tidlig. Økonomi og psykisk helse henger sammen, og vi kan finne løsninger slik at du kan bruke mindre tid på å bekymre deg. Det kan blant annet være avdragsfrihet, refinansiering og restrukturering av lån.

Lovpålagt innhenting av kundeinformasjon

 
en ruta med en bock i
Alle banker er pålagt å innhente informasjon om kundene sine. Vi må blant annet vite formålet med kundeforholdet og hvordan du bruker produktene og tjenestene våre. Vi kontakter deg derfor jevnlig på telefon, SMS, brev eller i nett- eller mobilbank. Takk for at du svarer.