1. Privat
Kvinne rødt hår woman waiting at the airport  Handelsbaken.se

Vil du ha et godt råd?

-

Har du begynt å bruke BankID-appen?

Du kan fortsette å bruke BankID på mobil en god stund til, men på sikt vil løsningen avvikles. Derfor er det lurt at du kommer i gang med BankID-appen. Last ned appen fra App StoreÅpnes i nytt vindu eller Google PlayÅpnes i nytt vindu.

Kom i gang med BankID-appen

Når passer det med fastrente, og for hvem?

Norges Bank tror styringsrenten skal opp til 2,50 prosent innen utgangen av 2023. Er det smart å binde renten på boliglånet? Det kommer blant annet an på hvilken forutsigbarhet du har behov for.


Ønsker du deg en fritidsbolig ved sjøen eller på fjellet?

-

Drømmer du om en hytte ved sjøen? Eller kanskje i et vinterparadis på fjellet? De siste årene har stadig flere nordmenn kjøpt fritidseiendom. Men hva kan det være smart å tenke på først? Og hvilke løsninger finnes for å oppnå hyttedrømmen? 

Les mer om boliglån

Priseksempel for boliglån

Nom. rente 4,20 %. Eff. rente 4,37 %. 2 mill. o/ 25 år. Terminbeløp kr 10 839. Kostnad kr 1 256 366. Totalt kr 3 256 366. Forutsetter 1. prioritets pant innenfor 75 % av boligens verdi. Handelsbanken priser alle kunder individuelt, så dette er kun et eksempel.


Award

Handelsbanken blant topp 10 over bærekraftige virksomheter i Norge

Handelsbanken er på topp-ti-listen over mest bærekraftige virksomheter i Norge, ifølge Norsk Bærekraftbarometer 2022. Handelsbanken vurderes som nummer 9 av 158 virksomheter i det norske privatmarkedet.

Slik jobber vi med bærekraft

Lovpålagt innhenting av kundeinformasjon

 
en ruta med en bock i
Alle banker er pålagt å innhente informasjon om kundene sine. Vi må blant annet vite formålet med kundeforholdet og hvordan du bruker produktene og tjenestene våre. Vi kontakter deg derfor jevnlig på telefon, SMS, brev eller i nett- eller mobilbank. Takk for at du svarer.