Female listening to feedbackFemale listening to feedback in a meeting

Hva slags sparing passer for deg?

Person bruker Psst app

En helt ny fordelsapp for deg som har kort

Få eksklusive fordeler og tilbud direkte på mobilen. Appen Psst! NO oppdateres jevnlig og gir deg gode rabatter, opplevelser, anbefalte restauranter og artikler.

Alle våre kort gir fordeler, men fordelene kan være ulike basert på hvilket kort du har.

Apple Pay

Du får Apple Pay hos oss

Du kan bruke Handelsbanken-kortene dine med Apple Pay, og betale kontaktløst fra iPhone eller Apple Watch. 

Handelsbanken.se

Handelsbanken er nest best på kundetilfredshet

I følge EPSI* er vi nest beste bank på kundetilfredshet i privatmarkedet, og den aller beste i bedriftsmarkedet. I tillegg er vi best på rådgivning, og nylig kåret til den enkleste banken å komme i kontakt med i Norge (Kundeserviceavisen 2024). Takk for tilliten!

*EPSI er Nordens største kundeundersøkelse om banker.

Få bedre oversikt med budsjett

dad giving a snack to his daughter- Handelsbanken.se

Noe av det beste med å trene, er å ha trent. Det beste med budsjett, er å ha laget det. Da får du bedre kontroll og kan se hvor det er mulig å spare. Kostnadene øker på de fleste områder, og de faste utgiftene får man ikke gjort noe med. Vi anbefaler derfor å lage et budsjett som gir deg kontroll på alle utgiftene dine, og hjelper deg gjerne.

Bekymret for økonomien? 

Hvis du tror ting kan bli vanskelig er det lurt å ta kontakt med oss tidlig. Økonomi og psykisk helse henger sammen, og vi kan finne løsninger slik at du kan bruke mindre tid på å bekymre deg. Det kan blant annet være avdragsfrihet, refinansiering og restrukturering av lån.

Lovpålagt innhenting av kundeinformasjon

 
en ruta med en bock i
Alle banker er pålagt å innhente informasjon om kundene sine. Vi må blant annet vite formålet med kundeforholdet og hvordan du bruker produktene og tjenestene våre. Vi kontakter deg derfor jevnlig på telefon, SMS, brev eller i nett- eller mobilbank. Takk for at du svarer.

Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no Åpnes i nytt vindu

Hovedfoto: Gary Bendig, Unsplash.