1. Privat
Åkerfält i höstfärger -

En personlig og lokal bank

Hos oss får du en personlig rådgiver. Sammen skal vi finne de beste økonomiske løsningene for deg og dine. Vi ønsker at du skal ha Norges beste bankopplevelse.

Verdien av et godt råd

Ungdomar står och tittar i en mobil
Handelsbanken er en lokal og personlig bank basert på fornøyde kunder, økonomisk styrke og bærekraftige verdier. Hvert bankkontor fungerer som en lokal virksomhet, noe som betyr at vi blir kjent med kundene våre og det lokale markedet. På den måten kan vi gi deg personlig rådgivning. 
Du er kanskje ikke vant til å ha en egen rådgiver? Prøv det! Det er en egen glede å ha en egen rådgiver du alltid kan ta kontakt med direkte for hjelp og råd med økonomien din. Vi vet at dette er noe av det kundene våre setter aller mest pris på, og gjør at Handelsbanken år etter år har blant Norges mest fornøyde bankkunder (kundeundersøkelsen EPSI 2020). 
Bli kunde

Slik treffer du oss nå

Ikon information
  • For å begrense smitte av korona-viruset, er kontorene våre bare åpne for avtalte møter. Om du har, eller har hatt, symptomer på forkjølelse den siste tiden, ber vi om at du ikke er i lokalene våre. Om du får påvist smitte etter å ha besøkt oss, er det viktig at du gir oss beskjed.
  • Vi hjelper deg på e-post og telefon, og bruk gjerne våre digitale tjenester der du kan. Sender du melding fra mobilbank, nettbank eller Nettbedrift, bruker du en sikker kanal og meldingen går rett til rådgiveren din.
  • Support24 på 22 39 77 00 er åpen døgnet rundt og kan hjelpe deg med nettbank, mobilbank, innlogging og kort.

Betal med Apple Pay!

-

Du kan bruke Handelsbanken-kortene dine med Apple Pay, og betale kontaktløst fra iPhone eller Apple Watch. Face ID og Touch ID gjør betalingen enkel og sikker, du slipper å ta på betalingsterminalen.


Manglende legitimasjon

Bankene er lovpålagt å ha oppdatert legitimasjon av alle kunder og kundeforhold sperres ved manglende legitimasjon. For å legitimere deg, må du ta kontakt med et av kontorene våre på telefon, e-post eller melding fra nettpostkassen. Med BankID fra annen bank kan du legitimere deg elektronisk. 

Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.noÅpnes i nytt vindu

Handelsbankens pris i portalen sier imidlertid ikke noe om hvilken pris du vil bli tilbudt, da Handelsbanken priser alle kunder individuelt.