1. Privat

Sjekkliste for en trygg og smart ferie

Mange av oss får en kortreist ferie i sommer, men Norge er fortsatt stort nok til å reise langt. Her er tre utvalgte tips, uansett om du reiser kort eller langt:

  • Ha alltid to kort med på reisen
  • Last ned mobilbanken
  • Bruk mobilen til å betale med
Fjell

Betal med Apple Pay i sommer!

-

Du kan bruke Handelsbanken-kortene dine med Apple Pay, og betale kontaktløst fra iPhone eller Apple Watch. Face ID og Touch ID gjør betalingen enkel og sikker, du slipper å ta på betalingsterminalen.

Kom i gang med Apple Pay

Vi tror på å investere i morgendagens løsninger

Vi tror på fremtidens energiløsninger – som er noe annet enn fossil energi og de negative påvirkningene det har på miljøet. Vi mener løsningen ligger i selskaper som skaper morgendagens energiløsninger – innenfor planetens tålegrenser. Derfor har vi valgt at fondene våre ikke lenger skal investere i olje og gass. 

Vi vet at andre kan tenke annerledes, men for oss er dette naturlig å gjøre. Verden kommer til å investere mye mer i fornybar energi i tiden som kommer. Og stadig mindre i fossil energi. Vi mener dermed at dette er smartere sparing for deg – også økonomisk. I tillegg er det et bidrag fra oss til å nå målene i Paris-avtalen. 

Fremtiden kommer til å kreve enorme omstillinger for oss alle. I Handelsbanken mener vi det er riktig å starte allerede nå. 


Unsplash u x Ventures two people PC

Slik treffer du oss nå

Ikon information
  • For å begrense smitte av korona-viruset, er kontorene våre bare åpne for avtalte møter. Vi treffer deg også gjerne i et personlig nettmøte.
  • Om du har, eller har hatt, symptomer på forkjølelse den siste tiden, ber vi om at du ikke er i lokalene våre. Om du får påvist smitte etter å ha besøkt oss, er det viktig at du gir oss beskjed.
  • Vi hjelper deg på e-post og telefon, og bruk gjerne våre digitale tjenester der du kan. Sender du melding fra mobilbank, nettbank eller Nettbedrift, bruker du en sikker kanal og meldingen går rett til rådgiveren din.
  • Support24 på 22 39 77 00 er åpen døgnet rundt og kan hjelpe deg med nettbank, mobilbank, innlogging og kort.

ikon sparegris

Innhenting av lovpålagt kundeinformasjon

 
Ved innlogging må du svare på noen spørsmål om hvordan du bruker banken. Vi spør alle kundene våre som en del av bankens arbeid mot hvitvasking. Du kan utsette å svare to ganger, men ved 3. innlogging må du besvare skjemaet for å komme inn i nett- eller mobilbanken. Kommentarfeltene blir synlige uavhengig av om du svarer ja eller nei. Svarer du nei på et spørsmål, trenger du altså ikke å legge inn kommentarer.
 
Vi jobber for tiden også med å innhente opplysninger om våre kunder som har andeler i Handelsbanken-fond. Dersom du blir kontaktet av oss setter vi stor pris på om du kan sette av et par minutter for å svare på våre spørsmål.