1. Privat
-Handelsbanken.se  - Handelsbanken.se

Ekstra trygghet

Få bedre oversikt med budsjett

dad giving a snack to his daughter- Handelsbanken.se

Noe av det beste med å trene, er å ha trent. Det beste med budsjett er å ha laget det. Da får du bedre kontroll og kan se hvor det er mulig å spare. Kostnadene øker på de fleste områder, og de faste utgiftene får man ikke gjort noe med. Vi anbefaler derfor å lage et budsjett som gir deg kontroll på alle utgiftene dine, og hjelper deg gjerne.

Slik lager du budsjett

Bekymret for økonomien? 

Hvis du tror ting kan bli vanskelig er det lurt å ta kontakt med oss tidlig. Økonomi og psykisk helse henger sammen, og vi kan finne løsninger slik at du kan bruke mindre tid på å bekymre deg. Det kan blant annet være avdragsfrihet, refinansiering og restrukturering av lån.


Når passer det med fastrente, og for hvem?

Er det smart å binde renten på boliglånet? Det kommer blant annet an på hvilken forutsigbarhet du har behov for.

Boligjakt

Priseksempel for boliglån med fast rente

Nom. rente 4,81 % per 10.11.2022. Eff. rente 5,00 %. 2 mill. o/ 25 år. Terminbeløp kr 11 532. Kostnad kr 1 463 822. Totalt kr 3 463 822. Forutsetter 1. prioritets pant innenfor 75 % av boligens verdi. Bindingsperiode: 5 år. Fastrentepriser kan endres daglig, og det er fastrenten på utbetalingsdatoen som blir gjeldende. Handelsbanken priser alle kunder individuelt, så dette er kun et eksempel.


Award

Handelsbanken blant topp 10 over bærekraftige virksomheter i Norge

Handelsbanken er på topp-ti-listen over mest bærekraftige virksomheter i Norge, ifølge Norsk Bærekraftbarometer 2022. Handelsbanken vurderes som nummer 9 av 158 virksomheter i det norske privatmarkedet.

Slik jobber vi med bærekraft

Lovpålagt innhenting av kundeinformasjon

 
en ruta med en bock i
Alle banker er pålagt å innhente informasjon om kundene sine. Vi må blant annet vite formålet med kundeforholdet og hvordan du bruker produktene og tjenestene våre. Vi kontakter deg derfor jevnlig på telefon, SMS, brev eller i nett- eller mobilbank. Takk for at du svarer.