1. Privat
Grusväg mellan blommande rapsfält Somrig grusväg med blommande rapsfält

En personlig og lokal bank

Hos oss får du en personlig rådgiver. Sammen finner vi de beste løsningene for deg. Vi ønsker at du skal ha Norges beste bankopplevelse.
Finn bankkontor
Søk
-

Skal du kjøpe bolig?

Med boliglån hos oss får du en rådgiver som kjenner ditt lokale marked. Boliglånet ordner vi personlig og effektivt, fordi avgjørelsene tas på ditt kontor.

kvinne med barn på armen

Sett deg et sparemål!

Vet du hva du vil spare til? Hos oss har du mange spare- og investeringsalternativer.
Kanskje vi kan hjelpe deg med å nå målet?

juristforbundet

Jurist?

Vår avtale med Juristforbundet gir deg som medlem gode betingelser.

Ungdommer prater

Gi barna en god økonomisk start

Barnekort og Ungdomskort

Med eget bankkort får barnet ditt en bedre forståelse av økonomi i et stadig mer kontantløst samfunn. Våre barne- og ungdomskort har ingen gebyrer, kan ikke ovetrekkes og de kan brukes på ferie i utlandet. La barna ta mer ansvar rundt sitt eget forbruk, samtidig som du som foreldre har full kontroll og oversikt. Det er ingen nedre aldersgrense for når barna kan få sist første bankkort.

Barnas egen sparekonto

Barn vil ofte spare til noe de ønsker seg, og kjøpe det så fort de har spart nok penger. Ungdommer vil gjerne ha penger til å bruke sammen med venner på kafér, kino eller handleturer.  Både for barn, unge og voksne er sparegrisens tid over. Ønsker barn ditt å spare penger, så er det enkleste å åpne en sparekonto enten i ditt eller barnets navn. Denne sparekontoen kan du og andre overføre penger til via mobil- og nettbanken.

Økonomisk trygghet for familien

En personforsikring kan bidra til økonomisk trygghet for deg og familien din. Familien kan nedbetale gjeld og slippe å selge huset om du faller fra, eller dere kan klare dere med en inntekt om du blir ufør eller invalid.
Snakk med os s og få tilpasset personforsikringen så den passer deg og din situasjon. Personforsikring hos oss inkluderer ulykkesforsikring, uføreforsikring og livsforsikring. Uføreforsikring kan kjøpes frem til utgangen av året du fyller 55 år.

Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.noÅpnes i nytt vindu

Handelsbankens pris i portalen sier imidlertid ikke noe om hvilken pris du vil bli tilbudt, da Handelsbanken priser alle kunder individuelt.