1. Privat
Telt -

En personlig og lokal bank

Hos oss får du en personlig rådgiver. Sammen skal vi finne de beste økonomiske løsningene for deg og dine. Vi ønsker at du skal ha Norges beste bankopplevelse.

Slik treffer du oss nå

Ikon information
  • For å begrense smitte av korona-viruset, er kontorene våre bare åpne for avtalte møter. Om du har, eller har hatt, symptomer på forkjølelse den siste tiden, ber vi om at du ikke er i lokalene våre. Om du får påvist smitte etter å ha besøkt oss, er det viktig at du gir oss beskjed.
  • Vi hjelper deg på e-post og telefon, og bruk gjerne våre digitale tjenester der du kan. Sender du melding fra mobilbank, nettbank eller Nettbedrift, bruker du en sikker kanal og meldingen går rett til rådgiveren din.
  • Support24 på 22 39 77 00 er åpen døgnet rundt og kan hjelpe deg med nettbank, mobilbank, innlogging og kort.

Bærekraft i Handelsbanken

ocean waves

Bærekraft er en naturlig del av Handelsbanken, og vi er bevisste på det ansvaret vi har for samfunnet rundt oss. Derfor er det viktig for oss å jobbe ansvarlig og ta ansvarlige beslutninger. 


Nyhet: Nå kan du betale med Apple Pay!

-

Nå kan du bruke Handelsbanken-kortene dine med Apple Pay, og betale kontaktløst fra iPhone eller Apple Watch. Face ID og Touch ID gjør betalingen enkel og sikker, du slipper å ta på betalingsterminalen.


Mamma vattnar blommorna med sina barn i trädgården

Hvordan påvirker korona-situasjonen deg og dine?

Trenger du avdragsfrihet på boliglånet eller lurer på hvordan du kan treffe oss? Vil du vite hva som skjer markedene og hva du bør gjøre med sparingen din? 
Vi har samlet aktuell informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg.

Manglende legitimasjon

Bankene er lovpålagt å ha oppdatert legitimasjon av alle kunder og kundeforhold sperres ved manglende legitimasjon. For å legitimere deg, må du ta kontakt med et av kontorene våre på telefon, e-post eller melding fra nettpostkassen. Med BankID fra annen bank kan du legitimere deg elektronisk. 

Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.noÅpnes i nytt vindu

Handelsbankens pris i portalen sier imidlertid ikke noe om hvilken pris du vil bli tilbudt, da Handelsbanken priser alle kunder individuelt.