1. Bedrift
  2. /
  3. Konto og betale
  4. /
  5. Betale
  6. /
  7. Betale lønn

Betale lønn

Effektive og punktlige lønnsutbetalinger er viktig for å ha fornøyde ansatte.
Barrista

Gode lønnsrutiner frigir mye tid

Lønnshåndtering må være helt korrekt og inkluderer ulike faktorer som må tas med i beregningen; som sykedager, skattesatser, forsikring og pensjon.

Avhengig av hvor mange som skal ha lønn og hvordan bedriften er bygd opp, kan vi tilby ulike alternativer for å løse deres behov.

ikon pengebunke

Betale lønn med Nettbedrift

Om bedriften har få ansatte kan det enkleste være å betale lønnen manuelt i Nettbedrift. Nettbedrift kan brukes uavhengig av hvor mange ansatte du har, men for større bedrifter det finnes det tid å spare på å effektivisere rutinene.
ikon filoverføring

Betal lønn automatisk

Ved å sende betalingsunderlag til oss direkte fra regnskaps- eller lønnssystemet ditt, sparer du unødvendig administrasjon. Ved å sende lønnen via fil gjør hele prosessen effektivt og smidig. Vi sørger for at dine medarbeidere får pengene sine på rett dag, og du slipper å registrerer betalingen to ganger. 


Bedre rutiner for bedriftens betalinger

En pratbubbla med ett frågetecken inuti och en pratbubbla med ett i inuti
Ønsker du å opprette flerkontotjenesten Cash Pool eller har spørsmål knyttet til tjenesten? Ta kontakt med bedriftens rådgiver eller bankkontor som kan sette opp en tilpasset kontostruktur, eller gir mer informasjon om tjenesten.