1. Bedrift
  2. /
  3. Konto og betale
  4. /
  5. Ta betalt
  6. /
  7. Ta betalt med kort

Ta betalt med kort

Med kortinnløseravtale med oss kan du enkelt ta betalt i butikk, på messer og markeder eller på nett.
Møte mellom 3 personer

Det er en forventning blant de fleste kunder å kunne betale med kort. Når du tar betalt med kort settes pengene direkte inn på bedriftskontoen, og du kan ta betalt i ulike valutaer.

Fra individuelle tjenester til komplette pakker

en hand som hålller i ett kontokort och en annan hand som skriver på en laptops tangenter

Tilbudet vårt til deg

Vår partner Worldline er et av verdens største betalingsselskaper. Som kunde i Handelsbanken kan du dra fordel av deres fordelaktige tilbud. Worldline tilbyr pakkeløsninger for kortbetalinger i butikker og netthandel, inkludert betalingsløsninger. Du kan også få hjelp med individuelle tjenester som kortterminaler eller kortinnløsningsavtaler.

Med en betalingsløsning fra Worldline kan du motta en rekke kort: Mastercard, Visa, Discover, China Union Pay og Diners. Med en tilleggsavtale kan du også motta American Express og JCB.

På Wordline får du støtte seks dager i uken via telefon, e-post eller chat. I tillegg får du som kunde tilgang til en portal med rapporter for avstemming.

Slik kommer du i gang
Besøk Worldlines nettsted for å lese mer om tilbudet og bestille tjenester.

Gå till Worldlines nettsiderÅpnes i nytt vindu


ikon av en mobiltelefon

Ta betalt med Vipps Bedrift

Vipps Bedrift tilbyr ulike måter å betale med mobilen, som er et enkelt alternativ til kortterminaler og kontanter. Pengene blir automatisk trukket fra kundens konto eller kort og betalt inn på din bedriftskonto. Vipps Bedrift passer for bedrifter, idrettslag, foreninger og andre bedrifter som trenger en alternativ betalingsløsning.


ikon av rådgiver

Vil du ta betalt med kort?

Ta kontakt med bedriftens rådgiver eller bankkontor hvis dere vil vite mer om mobil- og kortbetalinger, vi hjelper dere med å komme i gang.