1. Om oss
Betande får på skogsäng

Om Handelsbanken

Historien om en personlig bank

Handelsbanken i dag

Handelsbanken har landsdekkende kontornettverk i Norge, Sverige, Storbritannia, Danmark, Finland, og Nederland. Vi ser disse seks landene som hjemmemarkedene våre. Handelsbanken ble stiftet i 1871 og har i dag mer enn 10 000 ansatte, hvorav 40 prosent er ansatte utenfor Sverige. 41 prosent av alle ledere er kvinner (2020).

Siden begynnelsen av 1970-tallet har Handelsbankens organisasjon vært desentralisert og driften er alltid basert på kundens behov. Dette betyr at alle forretningsavgjørelser som gjelder individuelle kunders forhold til banken, tas nær kunden. Handelsbanken har mer fornøyde kunder enn sammenlignbare banker og er en av de mest kostnadseffektive børsnoterte bankene i Europa.

Les mer om organisasjonen vår på konsernets hjemmesideÅpnes i nytt vindu

Dette gjør oss unike

Ikon med platser på flera ställen

Lokal virksomhet

Vår desentraliserte modell betyr at hvert bankkontor fungerer som en lokal virksomhet, slik at de kan bli godt kjent med kundene sine og forstå det lokale markedet og samfunnet. Våre bankkontorer har myndighet til å ta de viktigste bankbeslutningene, og derfor sier vi at 'bankkontoret er banken'.
Finn bankkontor

Fornøyde kunder

Nærhet til kundene våre er det som gir oss muligheten til å gi virkelig kvalifiserte og relevante råd. Du som kunde har alltid muligheten til å møte personen som bestemmer - det fører til bedre beslutninger og mer fornøyde kunder.
Handshake

En stabil og holdbar bank

Handelsbankens kulturelle hjørnesteiner er økonomisk stabilitet, langsiktighet, livslange forhold og en sterk lokal tilstedeværelse. De former vår lokale, personlige tilnærming til bankvirksomhet, og hvordan bærekraft flettes inn i vår daglige virksomhet.


Kollegor sitter i ett möte och pratar

Vil du jobbe hos oss?

Hvis du er interessert i å begynne å jobbe i Handelsbanken, kan du lese mer om våre verdier og hvordan vi jobber med likestilling og mangfold. Møt noen av våre ansatte og les historiene deres. Du kan også lese om og søke på ledige stillinger.
Två män som monterar solpaneler på ett fält

Slik jobber vi med bærekraft

I Handelsbanken forstår vi at vi har innvirkning på miljøet vårt, først og fremst gjennom vår virksomhet. Å handle på en langsiktig og ansvarlig måte har lenge vært en viktig del av vårt arbeid.


Presentation av resultat

Pressemeldinger og finansiell informasjon

Finn våre siste pressemeldinger og få tilgang til vår økonomiske informasjon på konsernets nettsider.

Presse og media

Her finner du pressekontakter og ekspertene våre, samt annen mediarelatert informasjon.

Investor relations

Under Investor relations finner du blant annet finansiell informasjon om Handelsbanken sammen med informasjon om eierstyring og selskapsledelse. Du finner også alt om Handelsbankens aksje.


Kontakt oss

Unsplash u x Ventures two people PC

Slik kontakter du oss

Finn det nærmeste bankkontoret ditt, få hjelp på telefon, send en sikker melding i nett- og mobilbank eller en e-post. Du finner også informasjon om hva du skal gjøre hvis du vil sende oss en klage. Adressen til hovedkontoret vårt er:

Handelsbanken Norge
Tjuvholmen allé 11
Postboks 1342 Vika, 0113 Oslo
0113 OSLO

firmapost.norge@handelsbanken.no

Foretaksinformasjon

  • Organisasjonsnummer: NO971 171 324
  • SWIFT-/BIC-adress: HANDNOKK
  • GIIN-nummer: TT0D1B.00000.BR.578

Lovpålagt innhenting av kundeinformasjon

 
en ruta med en bock i
Alle banker er pålagt å innhente informasjon om kundene sine. Vi må blant annet vite formålet med kundeforholdet og hvordan du bruker produktene og tjenestene våre. Vi kontakter deg derfor jevnlig på telefon, SMS, brev eller i nett- eller mobilbank. Takk for at du svarer.