Ta betalt

Få raske og effektive betalinger med riktig betalingsform og gode rutiner.
ikon av globus

Ta betalt fra utlandet

Har bedriften handel med utlandet? Det finnes ulike typer betalingsmåter. Vi tilbyr alternativer som passer til ulike typer bedrifter og hvor godt du kjenner kunden din. 

Ikon av en faktura

Fakturere kunden

Fakturerer kunder du kjenner, eller som du ikke kan ta betalt av med en gang. Fakturering kan også hjelpe deg med å effektivisere administrasjonen rundt betalinger.
kortterminal och ett betalkort ikon

Ta betalt med kort/i butikk

Med en kortinnløseravtale kan du enkelt ta betalt i butikk, på messer og markeder eller på nett. 

Fra enkelttjenester til komplette pakker

Fornøyd kunde står i butikken

Tilbudet vårt til deg

Vår partner Worldline er et av verdens største betalingsselskaper. Som kunde i Handelsbanken kan du dra fordel av deres fordelaktige tilbud. Worldline tilbyr pakkeløsninger for kortbetalinger i butikker og netthandel, inkludert betalingsløsninger. Du kan også få hjelp med enkelttjenester som kortterminaler eller kortinnløsningsavtaler.

Med en betalingsløsning fra Worldline kan du motta en rekke kort: Mastercard, Visa, Discover, China Union Pay og Diners. Med en tilleggsavtale kan du også motta American Express og JCB.

Hos Worldline får du støtte seks dager i uken via telefon, e-post eller chat. I tillegg får du som kunde tilgang til en portal med rapporter for avstemming.

Slik kommer du i gang
Besøk Worldlines nettsted for å lese mer om tilbudet og bestille tjenester.