- Handelsbanken.se

Filtjenester

Viktig informasjon

Få bedre oversikt og mindre rutinearbeid

Automatiser betalingene

Bruker du et regnskapssystem, men håndterer betalingene manuelt i Nettbedrift? Spar tid ved å overføre informasjonen digitalt i stedet. Med Handelsbanken filtjenester kan du automatisere store deler av bedriftens betalingsstrømmer.

Utbetalinger

Når du har registrert dine betalinger i regnskapssystemet, oppretter du en betalingsfil. Du logger deg deretter inn i Nettbedrift og sender filen uten å registrere betalingene igjen. Vi foretar betalinger på betalingsdagen, og du kan spore betalingene i Nettbedrift. Når betalingene er utført vil du motta en returfil som du laster inn i regnskapssystemet for avstemming. For filtjenesten betaler du et gebyr som du raskt tjener inn på spart tid på regnskapsarbeid.

Innbetalinger

Når mottar innbetalinger blir disse synlig i Nettbedrift. Du kan også få informasjonen på fil, som du enkelt kan hente og laste inn i regnskapssystemet for automatiske oppdatering av regnskapet.

Kort om filtjenester 

  • Ingen duplisering, mindre rutinearbeid.
  • Bedre oversikt og økt kontroll.
  • Rapporter gir forenklet innstilling og automatisk matching.
  • Passer for de fleste regnskapssystem som kan håndtere filer. Ingen separat programvare kreves.

Slik benyttes filtjenestene

Nettbedrift

Den enkleste måten er å sende og laste ned filer via Nettbedrift. Det krever ingen egen programvare for kommunikasjon og sikkerhet. Betalingsoppdrag sendt inn via fil må ettergodkjennes i Nettbedrift. Banken er er pliktig til å kontrollere hvem som har initiert betalingen iht. til Hvitvaskingsloven.

Regnskapsgodkjente betalinger

Med regnskapsgodkjente betalinger kan du enkelt godkjenne betalinger direkte i regnskapssystemet ditt. Vi er integrert mot en rekke ERP leverandører. Les mer hvordan du setter opp integrasjon og sender inn avtale, under.

Vil du vite mer om hvordan du kan forenkle hverdagen?

En pratbubbla med ett frågetecken inuti och en pratbubbla med ett i inuti

Det finnes mange måter å forenkle hverdagen på. Siden alle bedrifter har ulike behov, kan det være smart å booke et møte med din personlige bankkontakt for å få den hjelpen du trenger.