Handelsbanken Insight

Gir deg innsikten du trenger
Kollegaer ser på PC
I en bedrift finnes det ansatte med forskjellige roller, ulike behov og ulike oppgaver i arbeidshverdagen. Så hvorfor skal banktjenestene være like for alle? Med Handelsbanken Insight kan ansatte skreddersy sitt eget dashboard og filtrere vekk informasjon de ikke trenger. Slik får de en mer effektiv og oversiktlig arbeidshverdag.

Skreddersydd dashboard

Med Handelsbanken Insight kan alle bygge individuelle dashboard basert på bedriftens bankdata for å få best mulig oversikt og en effektiv tjeneste. Du kan bygge så mange dashboards du ønsker, og definere hvilken som er favoritt. 
 

Del med kollegaene dine

Del dine favoritt-dashboard med kollegaer med noen få trykk. Kollegaen din kan velge å ta imot og bruke et dashboard som det er, eller tilpasse det til seg selv. 

Spørsmål og svar om Handelsbanken Insight

 • Det er helt kostnadsfritt. Handelsbanken Insight er inkludert i Nettbedrift-abonnementet og det opp til hver enkelt bruker om de ønsker å aktivere tjenesten eller ikke.
 • Du finner det gamle oppstartsbildet ved å klikke på «Oversikt» i den horisontale menyen.
 • Ja, det kan du. Klikk på tannhjulet øverst til høyre for å komme til brukeroppsett og velg «Oversikt» som startside.
 • Språkvalg i Insight kan du endre i brukeroppsettet ved å klikke på tannhjulet. Her kan du velge mellom norsk og engelsk.
 • Ja, det kan du. Nettsidene er responsive og tilpasser seg skjermen du har logget deg inn på. Fra mobilen logger du deg inn i Nettbedrift som vanlig fra
 • Du kan bytte mellom avtaler ved å klikke på tannhjulet i brukeroppsettet. Klikk på «Bytt avtale» knappen og velg ønsket avtale.
 • Klikk på skjermikonet og velg legg til modul. Her kan du velge mellom flere ulike moduler. Se også instruksjonvideo på .
 • Moduler knyttet til Nettbedrift
  1. Balanse (en/flere kontoer)
  Visning av bokført saldo for opptil seks kontoer samtidig.

  2. Likviditetsoversikt
  Grafisk oversikt over bokført verdi for opptil seks kontoer for en valgt tidsperiode. Tidsperioden er konfigurerbar.

  3. Siste transaksjoner
  Visning av reservasjoner og transaksjoner for tre siste virkedager for opptil seks kontoer samtidig. Transaksjonene vises i kontoens originalvaluta.

  4. Status betalinger
  Status på godkjente og ikke godkjente betalinger, samt forfallsdato nådd. Kan vise opptil seks kontoer samtidig.

  5. Valutakurser
  Visning av opptil seks utvalgte valutakurser. Valutakursene hentes fra bankens valutakursregister og viser midtkurs.

  6. Varslinger
  Modul som viser ulike varslingstyper: Avviste betalinger, betalinger som må godkjennes, uavhentede filer, nye brukere og driftsmeldinger fra banken.

  Cash Pool moduler
  1. Prognoseoversikt
  Cash Pool modul som viser opptil 4 ulike prognoseverdier. Velg opptil 6 forskjellige kontoer i valgbar valutasort.

  2. Valuteringsriktig likviditetsoversikt
  Cash Pool modul som gir en grafisk oversikt over valuteringsriktig balanse for opptil 6 kontoer. Presenteres i ønsket valutatype, og viser også forventet likviditet

  3. Kontodetaljer
  Cash Pool modul som viser opptil 5 ulike verdityper samtidig, balanse og/eller prognose. Verditypen vises i kontoens originalvaluta. Dersom balanse er valgt samtidig med en prognose, vil balansen inkludere alle prognoseverdiene.

  4. Balanseoversikt
  Cash Pool modul som viser ulike balansetyper på en konto. Velg mellom bokført, disponibel og bevilgning for opptil 6 kontoer samtidig.

  5. Balanseinformasjon flere kontoer
  Cash Pool modul som viser en valgt verditype, balanse eller prognose, for opptil 6 ulike kontoer. Verditypen vises i kontoens originalvaluta.

   
  Trade Finance
  1. Trade Finance
  En modul som gir en oversikt kreditter som er tilgjengelig, som videre kan filtreres på selskap og status.
 • Nei. En bruker kan lage et dashboard og dele det med andre brukere. Dette gjør du ved å klikke på skjermikonet, markere dashboardet og klikker på link ikonet. Det vil da komme opp en link du kopierer og sender til den du vil dele med på e-post. Når brukere du vil dele med klikker på linken og logger seg inn, vil de få en kopi av ditt dashboard. Se også instruksjonvideo på .
 • Nei. Det delte dashboardet er bare en kopi av originalen, slik det var når du delte det.
 • Da forsvinner dashboardet hos deg, men brukere du har delt med har fremdeles en kopi.
 • Ja, det kan du. Det gjør du ved å klikke på skjermikonet og klikker legg til dashboard.

Kontakt oss om Insight

Før du kontakter oss må du ta stilling til om alle i bedriften eller noen utvalgte skal få tilgang til Insight. Ønsker du prøve ut Insight på vegne av bedriften din, eller trenger mer informasjon om Handelsbanken Insight eller noen av våre andre nettjenester? Ta kontakt med bedriftens rådgiver eller bankkontor, så hjelper vi deg.

Stolpediagram

Våre digitale banktjenester

Nettbedrift

Nettbedrift er en enkel, effektiv og sikker måte å få full oversikt over bedriftsøkonomien. Du kan utføre banktjenester uansett om du bruker datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. 

Cash Pool

Med en Cash Pool får du et samlet bilde over likviditeten i konsernet, og overskudd og underskudd kan enkelt korrigeres. Kontroll over likviditeten og kan håndteres både manuelt og selvbetjent.