Handelsbanken Insight

Gir deg innsikten du trenger
Kollegaer ser på PC

I en bedrift finnes det ansatte med forskjellige roller, ulike behov og ulike oppgaver i arbeidshverdagen. Så hvorfor skal banktjenestene være like for alle? Med Handelsbanken Insight kan ansatte skreddersy sitt eget dashboard og filtrere vekk informasjon de ikke trenger. Slik får de en mer effektiv og oversiktlig arbeidshverdag.

Skreddersydd dashboard

Med Handelsbanken Insight kan alle bygge individuelle dashboard basert på bedriftens bankdata for å få best mulig oversikt og en effektiv tjeneste. Du kan bygge så mange dashboards du ønsker, og definere hvilken som er favoritt. 
 

Del med kollegaene dine

Del dine favoritt-dashboard med kollegaer med noen få trykk. Kollegaen din kan velge å ta imot og bruke et dashboard som det er, eller tilpasse det til seg selv. 
Kom i gang med Insight

Kontakt oss om Insight

Før du kontakter oss må du ta stilling til om alle i bedriften eller noen utvalgte skal få tilgang til Insight. Ønsker du prøve ut Insight på vegne av bedriften din, eller trenger mer informasjon om Handelsbanken Insight eller noen av våre andre nettjenester? Ta kontakt med bedriftens rådgiver eller bankkontor, så hjelper vi deg.

Stolpediagram

Våre digitale banktjenester

Nettbedrift

Nettbedrift er en enkel, effektiv og sikker måte å få full oversikt over bedriftsøkonomien. Du kan utføre banktjenester uansett om du bruker datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. 

Cash Pool

Med en Cash Pool får du et samlet bilde over likviditeten i konsernet, og overskudd og underskudd kan enkelt korrigeres. Kontroll over likviditeten og kan håndteres både manuelt og selvbetjent.