Kapitalforvaltning

La oss ta oss av hele eller deler av bedriftens plasseringer. Hos oss får bedriften rådgivning og forvaltning tilpasset ønsker og behov.
Kvinne

Dra nytte av vår lange erfaring og brede kompetanse

Vi hjelper deg med å forvalte bedriftens kapital. Som bedriftskunde i Handelsbanken har du og bedriften din tilgang til både vårt brede sortiment av plasseringsprodukter og våre anerkjente og dyktige analytikere. 

Med diskresjonær forvaltning er du med og utformer rammene for hvordan bedriftens penger skal plasseres. Resten tar vi oss av. Om du heller vil administrere plasseringene dine selv tilbyr vi kartlegging og råd fra våre rådgivere på kontor.

Diskresjonær forvaltning

Diskresjonær forvaltning passer bedriften din om du vil være med og forme retningen for plasseringene, for deretter å overlate den løpende forvaltningen til oss. Diskresjonær forvaltning benyttes i hovedsak av selskap som har en større andel kapital å plassere og behov for kvalifisert kapitalforvaltning. I et diskresjonært oppdrag lager vi en avtale for deretter å forvalte i henhold til rammene selskapet har satt.

Bærekraft i våre diskresjonære porteføljer

Når vi får tillit til å forvalte sparepengene dine, er målet vårt å skape god avkastning på kapital under forvaltning og samtidig jobbe for en bærekraftig utvikling.

Aksjemegling

Aksjemegling passer deg som ønsker en sparringspartner i bedriftens aksjevirksomhet. Meglerne våre har lang erfaring og kunnskap om handel med både aksjer og derivatinstrumenter. Du får tips, markedsinformasjon- og analyser.

Tjenesten benyttes hovedsakelig av bedrifter som ønsker å plassere en større andel kapital, og først og fremst har som mål å få avkastning ved å benytte de kortsiktige svingningene i det nordiske aksjemarkedet.

Vi er der bedriften din er

Har bedriften spørsmål eller utfordringer med å komme i gang med å plassere kapital? Å sette av tid til å se over eksisterende plasseringer og potensielle muligheter, kan være en verdifull investering. Vi er der dere er og hjelper gjerne med å finne en løsning slik at bedriften kan finne de plasseringsformene som passer behovene.

Avtal gjerne et møte direkte med rådgiver eller bedriftens bankkontor.

person