Nettbedrift

Vår nettbank for bedrifter gir god oversikt over økonomien, og hjelper deg med å administrere den daglige driften.
kollegaer i møte

Tjenester tilpasset bedriftens behov

Nettbedrift er en enkel, effektiv og sikker måte å få full oversikt over økonomien. Du kan utføre banktjenester på farten uansett om du bruker datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon.

Avhengig av bedriftens behov kan vi tilby to versjoner av Nettbedriften, Basis og Pluss.

Nettbedrift Basis

Nettbedrift Basis gir tilgang til alle grunnleggende banktjenester din bedrift har behov for, som kontooversikt, betalinger og sparing. Du administrer selv fullmakter for de som skal bruke tjenesten. 

Nettbedrift Pluss

Med Nettbedrift Pluss får du filoverføringer, bankavastemningsfiler og konsernkontoløsning i tillegg til basistjenestene.

Fordeler

  • Kan tilpasses din bedrift
  • Gir god oversikt
  • Filtjenester for automatiserte betalinger
  • Håndtering av fullmakter

Kom i gang med Nettbedrift

Desktop og nettbrett ikon

Ønsker du å opprette Nettbedrift for din bedrift eller trenger mer informasjon om våre Basis- og Pluss-tjenester? Ta kontakt med bedriftens rådgiver eller bankkontor, så hjelper vi deg.


Administrer fullmakter

Når flere håndterer bedriftens økonomi

Er det fler som håndterer bedriftens økonomi? Da vil dere også at flere skal ha tilgang til bedriftens banktjenester. Med hjelp av fullmakter styrer bedriften hvem som skal kunne utføre handlinger via kontor, internett og telefon.

Administrer fullmakter

Hvis du administrer fullmakter via Nettbedrift kan du gi tilganger til andre personer i bedriften slik at de kan utføre banktjenester. Du har også full oversikt over hvilke tilganger som er gitt til hvem.

Snakk med oss om fullmakter

For å kunne administrere fullmakter trenger bedriften tilgang til Nettbedrift. Kontakt bedriftens rådgiver eller bankkontor for å komme i gang.


mann og kvinne

Digitale tilleggstjenester

en jordglob

GlobalOn-Line

Med tjenesten GlobalOn-Line får du oversikt over og kan administrere selskapets konto i andre land, og utføre betalingstjenester på tvers av landegrensene.