Nettbedrift

Vår nettbank for bedrifter gir god oversikt over økonomien, og hjelper deg med å administrere den daglige driften.
kollegaer i møte

Tjenester tilpasset bedriftens behov

Nettbedrift er en enkel, effektiv og sikker måte å få full oversikt over økonomien. Du kan utføre banktjenester på farten uansett om du bruker datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. Vi oppdaterer og forbedrer tjenesten kontinuerlig.

Nettbedrift er en enkel, effektiv og sikker måte å få full oversikt over økonomien. Du kan utføre banktjenester på farten uansett om du bruker datamaskin, laptop, nettbrett eller mobiltelefon. 

Banktjenester 

Nettbedrift gir tilgang til alle grunnleggende banktjenester din bedrift har behov for, som kontooversikt, nedbetalingsplan, betalinger og sparing. Du administrer selv fullmakter for de som skal bruke tjenesten. 

Filtjenester

Med filtjenester i Nettbedrift får du tilgang til filoverføringer, bankavastemningsfiler og konsernkontoløsning i tillegg til alle banktjenestene.

Insight

I Nettbedrift kan du få tilgang til vårt finansielle dashboard, Handelsbanken Insight, inkludert i abonnementet. Med Handelsbanken Insight kan dine ansatte skreddersy sitt eget dashboard og filtrere vekk informasjon de ikke trenger. Slik får de en mer effektiv og oversiktlig arbeidshverdag.

Fordeler

  • Kan tilpasses din bedrift
  • Gir god oversikt
  • Filtjenester for automatiserte betalinger
  • Selvbetjent håndtering av fullmakter
  • Fleksibelt dashboard

Kom i gang med Nettbedrift

Desktop og nettbrett ikon

Ønsker du å opprette Nettbedrift for din bedrift eller trenger mer informasjon om våre Basis- og Pluss-tjenester? Ta kontakt med bedriftens rådgiver eller bankkontor, så hjelper vi deg.


Åpne betalingskontoer: bedre sikkerhet og flere valgmuligheter

eu stjärnor i en ring med ett låst hänglås i mitten

EU ønsker med PSD2 (Payment Services Directive 2) å legge til rette for økt konkurranse i markedet for betalingstjenester, fremme innovasjon, styrke sikkerheten for nettbetalinger og tilgang til konto. Det ønskes også å bedre samhandlingen mellom ulike typer aktører og harmonisere regelverket i EU enda mer.

Betalingskontoene til bedriften din er åpne for bruk gjennom tredjeparter, såkalte fullmaktsforetak, både for kontoinformasjon og betalingstjenester. Fullmaktsforetak kan være andre banker, betalingsforetak eller selskaper som tilbyr kontoinformasjonstjenester. Fullmaktsforetakene har konsesjon som gir dem lov til å tilby slike tjenester. 

Rettigheter til kontoen er de samme uansett hvor kontoen gjøres tilgjengelig, og styres av administrator i Nettbedrift. Tilgang til- og/eller belastning på konto må godkjennes med sterk kundeautentisering, som BankID eller BankID på mobil. Dersom bedriften din ikke ønsker at det skal være mulig å bruke tredjepartstjenester på bedriftens betalingskontoer, kan administrator trekke tilbake tilgangen for hver konto i Nettbedrift. 


Administrer fullmakter

Når flere håndterer bedriftens økonomi

Er det fler som håndterer bedriftens økonomi? Da vil dere også at flere skal ha tilgang til bedriftens banktjenester. Med hjelp av fullmakter styrer bedriften hvem som skal kunne utføre handlinger via kontor, internett og telefon.

Administrer fullmakter

Hvis du administrer fullmakter via Nettbedrift kan du gi tilganger til andre personer i bedriften slik at de kan utføre banktjenester. Du har også full oversikt over hvilke tilganger som er gitt til hvem.

Snakk med oss om fullmakter

For å kunne administrere fullmakter trenger bedriften tilgang til Nettbedrift. Kontakt bedriftens rådgiver eller bankkontor for å komme i gang.


mann og kvinne

Digitale tilleggstjenester

en jordglob

GlobalOn-Line

Med tjenesten GlobalOn-Line får du oversikt over og kan administrere selskapets konto i andre land, og utføre betalingstjenester på tvers av landegrensene.