1. Privat
  2. /
  3. Bli kunde

Bli kunde

Vi ønsker å bli kjent med kundene våre og ønsker et personlig forhold til deg, derfor vil vi alltid møtes på et av våre bankkontorer før du blir kunde.
Kvinne og mann i mørk dress

Er vi banken for deg?

Vi tar rådgivningen på alvor og setter oss inn din livssituasjon, dine muligheter og dine utfordringer. Kun da kan vi gi kvalifisert rådgivning og være en god støtte.

Din personlige rådgiver og ditt lokalkontor har beslutningsmyndighet, for hva enn som trengs for deg, så du slipper lange byråkratiske prosesser. Derfor er rådgiveren og lokalkontoret din personlige bank. Du kan få gode råd innen sparing, investering, pensjon og lån, for alle faser i livet. 

Dine fordeler som kunde i Handelsbanken:


●   Personlig kunderådgiver.
●   Banktjenester tilpasset deg.
●   Alle finansielle tjenester på ett sted.
●   Du blir kunde i et av Nordens ledende finanskonsern.

Når du blir kunde hos oss ordner vi bytte av bank for deg, det vil si at vi overfører alle dine banktjenester til oss uten at du trenger å gjøre noe.

Slik blir du kunde


Ta kontakt på e-post eller telefon til det Handelsbanken-kontor du ønsker å bli kunde hos, og avtal et møte. Hvis du blir kunde etter møtet, vil du få tildelt en personlige rådgiver som er ditt kontaktpunkt med banken.

Fordi vi gjerne ønsker å bli litt kjent med deg, og ha det første møtet ansikt til ansikt, kan du ikke bli kunde på nett hos oss.


ikon av mobiltelefon

Lokal og digital

Vi ønsker å gi deg en personlig bankopplevelse. Derfor skal du selv få bestemme om du vil gjøre dine bankærend på bankkontoret, mobilen, internett eller over telefonen.

Vi er tilgjengelig for deg uansett.