1. Privat
VinterlandskapVinterväg i soluppgång

En personlig og lokal bank

Hos oss får du en personlig rådgiver. Sammen finner vi de beste løsningene for deg. Vi ønsker at du skal ha Norges beste bankopplevelse.
Finn bankkontor
Søk
kvinne med husnøkler

Skal du kjøpe bolig?

Med boliglån hos oss får du en rådgiver som kjenner ditt lokale marked. Boliglånet ordner vi personlig og effektivt, fordi rådgiveren din også er den som bestemmer.

to menn og en kvinne i møte

Ønsker du å spare?

Vi hjelper deg med å finne ut hva slag sparing som er best for deg og sammen lager vi en plan. Mulighetene er mange og rådgiveren din er klar til å hjelpe.

Mobiler med mobilbank

Ha banken med deg i lomma

Last ned den nye mobilbanken vår, så får du en enda enklere hverdag. Den er enkel i bruk, og gir mer oversikt og har flere funksjoner.

Mann og kvinne utendørs

Oppdatering av kundeinformasjon

Norske myndigheter har bedt alle bankene i Norge om å oppdatere sin kundeinformasjon. Vi har derfor tatt kontakt for å få oppdatert informasjon om deg. Du kan lese om hvorfor på våre sider om antihvitvask.

ikon sparegris

Har du hørt om nye IPS?

Individuell Pensjonssparing (IPS) er en god ordning med skattefordel, der du kan spare opp til 40 000 kroner i året og utsette skatten til pengene tas ut. I mellomtiden kan den sparte skatten gi høyere avkastning og bedre økonomi når du pensjonerer deg.
Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.noÅpnes i nytt vindu