1. Privat
VinterlandskapVinterväg i soluppgång

En personlig og lokal bank

Hos oss får du en personlig rådgiver. Sammen finner vi de beste løsningene for deg. Vi ønsker at du skal ha Norges beste bankopplevelse.
Finn bankkontor
Søk
kvinne med husnøkler

Skal du kjøpe bolig?


Med boliglån hos oss får du en rådgiver som kjenner ditt lokale marked. Boliglånet ordner vi personlig og effektivt, fordi rådgiveren din også er den som bestemmer.

to menn og en kvinne i møte

Ønsker du å spare?


Vi hjelper deg med å finne ut hva slag sparing som er best for deg og sammen lager vi en plan. Mulighetene er mange og rådgiveren din er klar til å hjelpe.

Mobiler med mobilbank

Ha banken med deg i lomma


Last ned den nye mobilbanken vår, så får du en enda enklere hverdag. Den er enkel i bruk, og gir mer oversikt og har flere funksjoner.

Et bankkort av pepperkake

Frister for jul og nyttår 2017

Jul
Regninger du skal betale før julaften må legges til forfall fredag 22. desember innen kl 14.00. Første forfallsdato etter julaften er onsdag 27. desember.

Nyttår
Regninger du skal betale før nyttårsaften må legges til forfall fredag 29. desember innen kl 14.00. Første forfallsdato i 2018 er 2. januar.

Jul- og nyttårsaften faller i år på en søndag. Derfor gjelder vanlige frister for betaling før helg. I nettbanken kan du sørge for at alle fristene overholdes.

BSU
Sørg for at du har overført pengene som skal inn på BSU-kontoen innen 29. desember kl 14.00 for å få skattefradrag for 2017.

Overføringer
Overføringer mellom egne kontoer behandles umiddelbart. Det samme gjelder overføringer til andre kunder med konto i Handelsbanken.

ikon sparegris

Har du hørt om nye IPS?

Individuell Pensjonssparing (IPS) er en god ordning med skattefordel, der du kan spare opp til 40 000 kroner i året og utsette skatten til pengene tas ut. I mellomtiden kan den sparte skatten gi høyere avkastning og bedre økonomi når du pensjonerer deg.
Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.noÅpnes i nytt vindu