1. Bedrift
  2. /
  3. Digitale tjenester
person med telefon en kvinna med en mobil i handen

Digitale tjenester for bedrifter

Du velger selv hvor og når bedriften din ønsker å utføre banktjenester. Dere når oss på bankkontoret, nettet, telefonen og i apper.
PC

Nettjenester

Utfør bedriftens banktjenester på nett. Vår Nettbedrift passer for alle bedrifter. Du styrer enkelt via fullmakter, og har full kontroll på hvem som får gjøre hva. Er du selvstendig næringsdrivende finner vi løsninger som passer for deg. Har du internasjonale forretninger tilbyr vi vår globale tjeneste GlobalOn-Line.

mobil

Ha banken i lomma

Bestem når, hvor og hvordan du vil håndtere bedriftens banktjenester. Med Nettbedrift får du raskt oversikt og kan enkelt utføre banktjenester på mobilen. For de ansatte med Handelsbanken Business kort tilbyr vi appen Kortkompis for full oversikt over transaksjoner og saldo.

Kontroll med fullmakter

Med fullmakter styrer du hvem som har tilgang på bedriftens banktjenester på nett, kontor og telefon. I Nettbedriften kan du registrere og administrere hvem som har tilgang til hva, og når.

ikon av pc og nettbrett med bankid

Sikker pålogging

Det skal være enkelt å få tilgang til tjenestene dine, samtidig som sikkerheten ivaretas. Som bedriftskunde hos oss kan du benytte BankID og BankID på Mobil for å få logge deg på banktjenestene.


Sikre banktjenester

Kvinne ved PC
Din tillit betyr utrolig mye for oss. På siden om sikkerhet kan du lese mer om hvordan vi i Handelsbanken jobber kontinuerlig med sikkerhet. Du kan også få tips til hvordan du selv kan øke din sikkerhet ved å beskytte din PC, mobil og andre sensitive opplysninger, slik at din bedrift ikke blir utsatt.