- Handelsbanken.no - Handelsbanken.no

Handelsbanken Private Banking

Hos oss blir du tatt godt vare på

Du får din egen Private Banking-rådgiver, samt tilgang til et nettverk av spesialister for å imøtekomme behov knyttet til formuen din, enten det gjelder finansielle eller juridiske forhold. I tillegg får du eksklusive Private Banking-fordeler.

Private Banking

Er for deg med mer enn fem millioner i investerbar kapital.
Dame som går i fjellet

Personlig rådgivning

Din egen private banking-rådgiver er din sparringspartner, tilgjengelig når du trenger det. Du får tilgang til vår omfattende kompetanse for å imøtekomme behov knyttet til formuen din. I tillegg får du tilgang til vårt Luxembourg-kontor sentralt i Europa som blant annet bistår deg med kjøp og salg av eiendom i utlandet.

Skattejuristene-

Erfarne advokater

Du får tilgang til erfarne advokater spesialisert innen skatt, arv- og familierett. Advokatene kan hjelpe deg med å få en bedre forståelse av juridiske spørsmål som angår deg og familien din eller virksomheten din. Vi møter deg gjerne i et individuelt kundemøte. 

Dame er på fjelltur i flott natur

Kapitalforvaltning

Som Private Banking-kunde har du tilgang til Handelsbankens samlede kompetanse og ekspertise innen kapitalforvaltning.

Du bestemmer selv hvor aktiv du vil være i forvaltningen. Vår målsetning er uansett god, langsiktig og risikojustert avkastning.

Mann og kvinne på en fjelltopp

Eksklusive tjenester og verdifulle opplevelser

Du og din familie får tilgang til vårt mest eksklusive bankkort, MasterCard World Elite. Kortet er kun for Private Banking-kunder, og gir deg mange fordeler både i Norge og i utlandet. I tillegg er du hjertelig velkommen til våre eventer som gir deg både faglig påfyll og god underholdning.

Noe av det unike med Handelsbanken Private Banking

Tre damer som snakker sammen

Du får din egen personlige rådgiver der du er

Vi har kontorer i hele landet, fra Kristiansand i syd til Tromsø i nord. I følge EPSI 2023 er ingen andre banker bedre på rådgivning enn oss, og vi ligger i toppen av flere målinger år etter år. 

Kapitalforvaltning uten individuelle bonuser og salgsincentiver

Dette gjør at rådgiverne kan fokusere på å løse dine behov og til enhver tid gjøre det som er best for deg, familien og formuen din. Handelsbanken er i tillegg Europas sikreste bank, i følge Safest Bank Award 2023.