1. Bedrift
  2. /
  3. Rådgivning
møte på kontor a business meeting

Rådgivning

Vi tilbyr norske bedrifter kompetent rådgivning uansett om bedriften er stor eller liten. Bedriften får en egen dedikert kunderådgiver, og tilgang til et bredt spekter av spesialister etter behov.

Tilstede for din bedrift

Handelsbanken er lokalt tilstede over hele Norge, med erfarne rådgivere som kjenner det lokale markedet. Beslutningsveien er som regel kort på våre lokale bankkontorer, der du kan få hjelp med alt fra konto- og betalingsløsninger til finansiering, plassering, pensjon og forsikring.

Vi har også kompetente spesialistmiljøer som rådgiveren din kan koble inn dersom du har behov for det. Et eksempel er om du skal fusjonere, gjøre oppkjøp eller selge virksomheten, eller om du trenger rådgivning knyttet til risikostyring eller kapitalmarkedsfinansiering.

Virksomhet i utlandet

Vi har gode løsninger uansett om bedriften din handler med utlandet, har virksomhet i andre land eller ønsker å vokse internasjonalt.

Corporate Finance

Handelsbanken Corporate Finance hjelper med å utvikle og realisere bedriftens aksjonærverdier.

Risikostyring

Vi hjelper deg å håndtere risiko knyttet til store forandringer i rentenivå, valutakurs, råvarepriser eller andre forhold.

Kapitalforvaltning

La oss ta oss av hele eller deler av bedriftens plasseringer. Hos oss får bedriften rådgivning og forvaltning tilpasset ønsker og behov.

Analyse og strukturering

Handelsbanken er en ledende aktør innen kapitalmarkedsfinansiering og strukturert finansiering. Vi tilbyr skreddersydde finansieringsløsninger gjennom bilateral finansiering eller i forbindelse med andre långivere gjennom syndikatlån. Handelsbanken har kompetanse innen analyse, strukturering og rådgivning.