Analyse og strukturering

Handelsbanken er en ledende aktør innen kapitalmarkedsfinansiering og strukturert finansiering.
to personer i møte

Debt Capital Markets

Med lang erfaring og høy kompetanse kan vi hjelpe deg å finne den typen kapitaloptimalisering som deres virksomhet har behov for. Vi tilbyr skreddersydde finansieringsløsninger gjennom bilateral finansiering eller i forbindelse med andre långivere gjennom syndikatlån.

Handelsbanken har kompetanse innen analyse, strukturering og rådgivning. Vi jobber med markedsoppdateringer, gjeldskapasitetsanalyse, finansanalyse, oppkjøpsanalyse og mye mer.

Her er noen alternativer:

Bedriftsobligasjoner 

Obligasjonslån, sertifikatprogrammer, MTN og EMTN-programmer.

Oppkjøpsfinansering 

Ved finansiering av oppkjøp hvor kjøperen kan være en industriell eller finansiell part, ofte et private equity-selskap.

Prosjektfinansiering 

Typisk finansiering av store infrastrukturinvesteringer innenfor områder som transport, energi, telekom og skogbruk. Ofte investeringer som regjering og det offentlige tradisjonelt har ansvar for.

Bedriftslån 

Skreddersydde løsninger for selskaper i privat og offentlig sektor gjennom bilaterale eller syndikerte lån og finansiering gjennom kapitalmarkedene.


Kontakt oss

ikon av person
Om du ønsker å få vite mer om våre rådgivningstjenester må du ta kontakt med ditt lokale bankkontor eller bedriftens rådgiver. Fortell oss om ditt behov, og vi vil sette opp et møte med vårt Dept Capital Markets-team.