1. Privat

På boligjakt i høst?

Ønsker du deg en fritidsbolig ved sjøen eller på fjellet?

-

Drømmer du om en hytte ved sjøen? Eller kanskje i et vinterparadis på fjellet? De siste årene har stadig flere nordmenn kjøpt fritidseiendom. Men hva kan det være smart å tenke på først? Og hvilke løsninger finnes for å oppnå hyttedrømmen? 

Les mer om boliglån

Priseksempel for boliglån

Nom.rente 3,20 %. Eff. rente 3,33 %. 2 mill. o/ 25 år. Kostnad kr 931 123. Totalt kr 2 931 123. Handelsbanken priser alle kunder individuelt, så dette er kun et eksempel.


Når passer det med fastrente, og for hvem?

Norges Bank tror styringsrenten skal opp til 2,50 prosent innen utgangen av 2023. Er det smart å binde renten på boliglånet? Det kommer blant annet an på hvilken forutsigbarhet du har behov for.


Award

Handelsbanken blant topp 10 over bærekraftige virksomheter i Norge

Handelsbanken er på topp-ti-listen over mest bærekraftige virksomheter i Norge, ifølge Norsk Bærekraftbarometer 2022. Handelsbanken vurderes som nummer 9 av 158 virksomheter i det norske privatmarkedet.

Slik jobber vi med bærekraft

Lovpålagt innhenting av kundeinformasjon

 
en ruta med en bock i
Alle banker er pålagt å innhente informasjon om kundene sine. Vi må blant annet vite formålet med kundeforholdet og hvordan du bruker produktene og tjenestene våre. Vi kontakter deg derfor jevnlig på telefon, SMS, brev eller i nett- eller mobilbank. Takk for at du svarer.