1. Privat
  2. /
  3. Konto, kort og betaling

Konto, kort og betale

Få en enklere hverdagsøkonomi med riktig type kort og konto.
Alle Handelsbankens bankkort

Trygg handel med kort

Uansett om du handler på nett, er på reise eller hjemme - våre bank- og kredittkort er trygge å bruke.
Vi gjør det enkelt for deg med samme PIN-kode på alle kort, og mulighet for kontaktløs betaling. Vi har også egne bankkort for barn og ungdom.

Ta kontroll

Om du velger å automatisk betale de faste utgiftene dine med eFaktura og Avtalegiro, sparer du både tid og miljøet. Du har full kontroll og oversikt over utbetalingene dine i nettbanken og mobilbanken.

Konto til det du trenger

Trenger du en brukskonto for innbetaling av lønn, en felleskonto til å betale regninger fra, eller en sparekonto for en buffer? Du kan selv opprette de kontoene du trenger i nettbanken, og navngi dem for ekstra god oversikt.

Spar til din første bolig

Med Boligsparing for ungdom (BSU) får du den beste renten på sparepengene dine og et gunstig fradrag på skatten. Skal du nå kravet om egenkapital på 15 prosent ved boligkjøp gjelder det å starte sparingen tidlig.


Nye regler for kortbetaling fra 1. januar 2021

a laptop, a card and a cellphone

Du må ofte bekrefte betalinger med BankID. Hvis brukerstedet handler hos på ikke har innrettet seg etter reglene som ble innført 1. januar 2021, vil betalingen din kunne bli avvist. Det betyr ikke at det er noe galt med kortet ditt, men at ikke alle butikker eller apper har oppdatert systemene sine.

Les om avvikling av bruk av magnetstripe

Kontanttjenester i butikk

Arkitekt visar husmodell för kund

Ta ut og sett inn penger der du handler mat

Har barna sparepenger de vil sette inn? Eller trenger du en sjelden gang kontanter? Da kan du enkelt ta ut inntil kr 10 000  og sette inn inntil kr 20 000 - per dag. Kontanter er tilgjengelig i nesten alle Norgesgruppens butikker; Meny, Kiwi, Joker og Spar.