Handel med verdipapirer

Vi gir deg full frihet til å handle direkte fra mobilen, nettbanken eller på ditt bankkontor.
Diagrammer på et bord

Handelsbanken Prime

Prime gir deg adgang til markedet for å kjøpe og selge aksjer. Tjenesten er brukervennlig og gir deg fri tilgang til realtidskurser og våre analyser.

Viktig informasjon før du handler

Før du begynner å investere i våre fond og aksjer, trenger vi å bli bedre kjent med deg. Gjennom tilstrekkelig kunnskap om deg vil du få anbefalinger som er tilpasset din økonomiske situasjon, investeringsformål, erfaring og kunnskap.

Hensiktsmessighetstest

Avhengig av hvilke finansielle instrumenter du ønsker å handle, og om du ønsker hjelp av en rådgiver eller ikke, er det mulig at du må ta en hensiktsmessighetstest. På den måten kan vi sørge for at du har tilstrekkelig kunnskap og erfaring for å forstå risikoen knyttet til de finansielle instrumentene du er interessert i.

Hensiktsmessighetstest

Hensiktsmessighetstest gjennomføres i forkant av handel eller rådgivning via meglerbordet vårt eller et rådgivningsmøte på et av kontorene våre. I hensiktsmessighetstesten stiller vi deg spørsmål knyttet til kunnskap og erfaring fra det aktuelle investeringsområdet, slik at vi kan vurdere om investeringen er hensiktsmessig for deg.