1. Privat

Skulle vi tatt en prat om resten av livet?

Selv om penger er noe som kommer og går, skal økonomien din være med deg hele livet. I hverdagen kan det være fristende med den enkle løsningen; å bare forholde seg til her og nå. Samtidig vet du at valg du tar nå, kan få følger langt frem i tid – både på godt og vondt. Derfor er det et godt råd å ta en grundig gjennomgang av egen økonomi og hvilke ønsker du har. Med en personlig rådgiver er det enklere å legge en plan og ta smarte valg for pengene dine slik at du er forberedt – uansett hvilken vei livet måtte ta.  

Les om hvordan du enkelt har møte med oss på nett
Unsplash u x Ventures two people PC

Slik treffer du oss nå

Ikon information
  • For å begrense smitte av korona-viruset, er kontorene våre bare åpne for avtalte møter. Vi treffer deg også gjerne i et personlig nettmøte.
  • Om du har, eller har hatt, symptomer på forkjølelse den siste tiden, ber vi om at du ikke er i lokalene våre. Om du får påvist smitte etter å ha besøkt oss, er det viktig at du gir oss beskjed.
  • Vi hjelper deg på e-post og telefon, og bruk gjerne våre digitale tjenester der du kan. Sender du melding fra mobilbank, nettbank eller Nettbedrift, bruker du en sikker kanal og meldingen går rett til rådgiveren din.
  • Support24 på 22 39 77 00 er åpen døgnet rundt og kan hjelpe deg med nettbank, mobilbank, innlogging og kort.
ikon sparegris

Innhenting av lovpålagt kundeinformasjon

 
Ved innlogging må du svare på noen spørsmål om hvordan du bruker banken. Vi spør alle kundene våre som en del av bankens arbeid mot hvitvasking. 
 
Du kan utsette å svare to ganger, men ved 3. innlogging må du besvare skjemaet for å komme inn i nett- eller mobilbanken. Kommentarfeltene blir synlige uavhengig av om du svarer ja eller nei. Svarer du nei på et spørsmål, trenger du altså ikke å legge inn kommentarer.