1. Privat
Åkerfält i höstfärger -

En personlig og lokal bank

Hos oss får du en personlig rådgiver. Sammen skal vi finne de beste økonomiske løsningene for deg og dine. Vi ønsker at du skal ha Norges beste bankopplevelse.

Nyhet! Kontanttjenester i butikk

Alle Handelsbankens bankkort

Nå kan du ta ut og sette inn penger der du handler mat

De fleste butikker oppfordrer til kontaktløs betaling i disse tider, og det støtter vi. Men en sjelden gang trenger du kanskje kontanter? Eller har barna sparepenger de vil sette inn? 

Nå kan du enkelt ta ut inntil kr 10 000 og sette inn inntil kr 20 000 per dag. Kontanter er tilgjengelig i nesten alle Norgesgruppens butikker; Meny, Kiwi, Joker og Spar.


Slik treffer du oss nå

Ikon information
  • For å begrense smitte av korona-viruset, er kontorene våre bare åpne for avtalte møter. Om du har, eller har hatt, symptomer på forkjølelse den siste tiden, ber vi om at du ikke er i lokalene våre. Om du får påvist smitte etter å ha besøkt oss, er det viktig at du gir oss beskjed.
  • Vi hjelper deg på e-post og telefon, og bruk gjerne våre digitale tjenester der du kan. Sender du melding fra mobilbank, nettbank eller Nettbedrift, bruker du en sikker kanal og meldingen går rett til rådgiveren din.
  • Support24 på 22 39 77 00 er åpen døgnet rundt og kan hjelpe deg med nettbank, mobilbank, innlogging og kort.

Verdien av et godt råd

Ungdomar står och tittar i en mobil
Handelsbanken er en lokal og personlig bank basert på fornøyde kunder, økonomisk styrke og bærekraftige verdier. Hvert bankkontor fungerer som en lokal virksomhet, noe som betyr at vi blir kjent med kundene våre og det lokale markedet. På den måten kan vi gi deg personlig rådgivning. 
Du er kanskje ikke vant til å ha en egen rådgiver? Prøv det! Det er en egen glede å ha en egen rådgiver du alltid kan ta kontakt med direkte for hjelp og råd med økonomien din. Vi vet at dette er noe av det kundene våre setter aller mest pris på, og gjør at Handelsbanken år etter år har blant Norges mest fornøyde bankkunder (kundeundersøkelsen EPSI 2020). 
Bli kunde

Betal med Apple Pay!

Du kan bruke Handelsbanken-kortene dine med Apple Pay, og betale kontaktløst fra iPhone eller Apple Watch. Face ID og Touch ID gjør betalingen enkel og sikker, du slipper å ta på betalingsterminalen.

-

ikon sparegris

Innhenting av lovpålagt kundeinformasjon

 
Ved innlogging må du svare på noen spørsmål om hvordan du bruker banken. Vi spør alle kundene våre som en del av bankens arbeid mot hvitvasking. 
 
Du kan utsette å svare to ganger, men ved 3. innlogging må du besvare skjemaet for å komme inn i nett- eller mobilbanken. Kommentarfeltene blir synlige uavhengig av om du svarer ja eller nei. Svarer du nei på et spørsmål, trenger du altså ikke å legge inn kommentarer.

Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.noÅpnes i nytt vindu

Handelsbankens pris i portalen sier imidlertid ikke noe om hvilken pris du vil bli tilbudt, da Handelsbanken priser alle kunder individuelt.