Handelsbanken.no

Gode råd om økonomien din

Oversikt gir et bedre utgangspunkt

Hvor god oversikt har du over økonomien din? Uansett hvilken økonomisk situasjon du står i kan det være smart å få kontroll. Oversikt gjør det enklere å finne ut hvordan du kan få mest mulig ut av økonomien din, og derfor skreddersyr vi rådgivningsmøtet etter dine behov.  Enten om du skal kjøpe bolig, eller ønsker å planlegge for fremtiden. 

Uavhengig av hvilke planer, ønsker eller drømmer du har, for livet nå, eller pensjonstilværelsen, hjelper vi deg med å finne de beste løsningene for deg.   

Ingen banker er bedre på rådgivning enn Handelsbanken. (EPSI 2023)

Slik fungerer rådgivning i Handelsbanken

Vi har alltid kundens beste for øyet. Rådgiverne våre er autoriserte finansielle rådgivere uten individuelle salgsbonuser. Derfor kan du være trygg på at du får rådene som er best for deg og økonomien din.

1. Avtal et møte med rådgiveren din 

Ta kontakt med rådgiveren din i banken og avtal møte.  Du velger selv om du vil treffe oss på et bankkontor eller på nett. Deretter sender vi deg litt informasjon om hvordan du kan forberede deg til møtet. 

2. Forbered deg    

Tenk nøye igjennom hvilke mål og ønsker du har for fremtiden. For at vi skal kunne gi deg våre beste tips og råd er det viktig at du fyller ut et par skjemaer som forberedelse til rådgivningsmøtet. Det hjelper oss med å forstå den økonomiske situasjonen din bedre og for at møtet blir slik du selv ønsker det.  

3. Møtet 

Enten om møtet blir fysisk eller digitalt kommer vi først til å kartlegge nåsituasjonen din, men også ønskene og behovene dine for fremtiden. Etter hvert snakker vi mer om hvilke økonomiske valg som kan være best for deg når det kommer til pensjon, trygghet og sparing og investering.  

4. Oppfølging i etterkant 

Etter møtet vil rådgiveren din hjelpe deg med det dere ble enige om, og vil selvfølgelig være tilgjengelig for deg når du har behov for det – for eksempel om livssituasjonen din endres.  

Dette gir vi råd om

Handelsbanken.no

En rikere fremtid  

Hvilke drømmer og mål har du? Kanskje ønsker du å spare til drømmeferien, til barna eller til en buffer? ​Har du fått en større sum penger du kan investere, som for eksempel arv? Sammen legger vi en plan i tråd med behovene og prioriteringene dine. 

Pensjon  

Vet du hva du får i årlig pensjon når du blir pensjonist? Å skaffe seg oversikt over pensjonen din er det viktigste pensjonstipset vi kan gi deg uansett alder. Jo tidligere du begynner å tenke på pensjon, desto bedre er det for økonomien din den dagen du ikke skal jobbe mer. La oss sammen snakke om hvilken økonomi du ønsker som pensjonist og hvordan du selv kan påvirke den.  

Handelsbanken.no
Handelsbanken.se

Trygghet for deg og dine 

Hva skjer dersom noe uforutsett skulle skje med helsesituasjonen til deg eller en av dine nærmeste? Hvordan vil du klare å opprettholde ønsket levestandard og fortsatt betjene dine forpliktelser hvis en av dere skulle gå bort eller bli syk og ufør? Hva hvis du må selge boligen dersom en av dere går bort? 

La oss ta en prat om hvilke forsikringer du bør ha for å trygge deg økonomisk når du trenger det som mest. 

Juridisk rådgivning 

Har du alt det juridiske på plass i tilfelle noe skulle skje? Ved store, viktige hendelser i livet som å flytte sammen, gifte seg, få barn eller skilles, er det viktig å ha gått igjennom det juridiske i forkant. Ved å etablere eller se over avtaler skaper du trygghet for både deg og dine nærmeste.  

Handelsbanken.no