Kapitalforvaltning

Å forvalte kapitalen din er et stort ansvar
Modell av vindmølle

Hvordan kan vi best forvalte kapitalen din? Dette finner vi ut sammen med deg. Vi analyserer, avklarer tidsperspektiv og ønsket risiko. Sammen legger vi en plan. Vår målsetning er å tilby deg en god langsiktig risikojustert avkastning, i tråd med dine behov og prioriteringer. Du bestemmer selv hvor aktiv du vil være. Ønsker du å overlate forvaltningen til oss eller ønsker du å være aktiv selv? Du bestemmer, og uansett ønske har vi løsningene som passer for deg. 

Våre verdipapirfond har i en årrekke blitt høyt rangert hos fondsanalyseselskapet Morningstar Åpnes i nytt vindu.

Bærekraft for en litt bedre verden

Bærekraft handler om å leve og drive på en måte som står seg over tid, både økonomisk og miljømessig. Om du låner eller plasserer hos Handelsbanken, vet du at du har en bank som tar bærekraft på alvor. Når vi forvalter midlene dine, plasseres disse i virksomheter med bærekraftige forretningsmodeller og ansvarlig oppførsel. Som eiere er vi aktive for å påvirke i riktig retning. De fleste fond dokumenterer sitt CO2-avtrykk. Vi tilbyr også Norges første svanemerkede fond.

Som kunde vil du oppleve at vi utvikler oss videre på bærekraft i årene som kommer. For oss handler det om hvordan vi finansierer og investerer, og at vi velger våre kunder med omhu. I tillegg vil vi også i fremtiden klare oss helt uten hjelp fra myndigheter eller andre.


Få koll på hur ditt företag mår- Handelsbanken.se
Couple outdoors

Diskresjonær forvaltning

Med diskresjonær forvaltning får du skreddersydd og aktiv forvaltning av midlene dine, uten at du må overvåke markedene selv. Vi har kompetansen som kreves for langsiktig forvaltning av formuen din.