Smilende dame med kaffekopp i hånden

Personlig rådgivning

Du får det beste vi har

Du får tilgang til vår omfattende kompetanse og team av eksperter, enten du ønsker å diskutere finansielle eller juridiske forhold. Din egen Private Banking-rådgiver er din sparringspartner, tilgjengelig når du trenger det, og som følger deg opp for å sikre at formuen din forvaltes på best mulig måte.

Lokal tilstedeværelse

Vi har et stort kontornettverk, noe som gjør det enkelt for deg å treffe oss der du er.

Helhetlig rådgivning

Handelsbanken.no

Sammen om dine verdier

Med vår finansielle styrke og stabilitet er formuen din trygg hos oss. Basert på din økonomiske situasjon, dine ønsker og behov for forvaltningen, setter vi sammen en velbalansert investeringsportefølje med forutsetninger for å skape god risikojustert avkastning over tid. Du får tilgang til vår samlede kompetanse og ekspertise, både til våre egne og internasjonale forvaltere vi samarbeider med. 

Vi kartlegger pensjonsordningene dine og avdekker hva pensjonsbehovet ditt er. Pensjonsplanlegging krever en langsiktig plan som følges opp. Det får du hos oss.

Les om pensjonssparing       Les om kapitalforvaltning

Person peker på en skjerm

Investeringsbanken

Få løpende makroanalyser og strategisk innsikt fra våre dedikerte eksperter. Kompetansen deres strekker seg langt, og de assisterer deg med tjenester som aksjehandel og rente- og valutatransaksjoner. De kan også gi verdifulle råd om ulike valuta- og rentestrategier. For bedriftskundene våre kan Handelsbanken Markets-teamet bistå med alt fra verdivurderinger, kjøp/salg av eiendom, og rådgivning rundt børsnoteringer og emisjoner.

Handelsbanken Markets       Les om aksjesparing

Skattejuristene Per-Ole Hegdahl og Sara Kaldvatsvik

Juridisk rådgivning

Du får tilgang til våre erfarne advokater spesialisert innen skatt, arv- og familierett. Advokatene kan hjelpe deg med å få en bedre forståelse av juridiske spørsmål som angår deg og familien din eller virksomheten din. Spesialistene holder deg jevnlig oppdatert gjennom nyhetsbrev, artikler og seminarer. Vi møter deg gjerne i et individuelt kundemøte. Tjenesten er kostnadsfri for deg som er Private Banking-kunde.

Som alternativ til våre spesialister har du også tilgang til digitale juridiske tjenester gjennom vår samarbeidspartner Lexly.

Les mer om juridisk rådgivning

- Handelsbanken

Handelsbanken Luxembourg

Handelsbanken er en bank med internasjonalt nettverk av jurister, advokater, eiendomsmeglere med mer. Vi hjelper deg hvis du skal flytte til utlandet, kjøpe eiendom i utlandet eller ønsker bistand til internasjonal arv- og skatterett. Rådgivning hos Handelsbanken Luxembourg er kostnadsfritt for deg med over mEUR 1 i investerbar kapital.

Handelsbanken Luxembourg Åpnes i nytt vindu