Handelsbanken World Elite

Med MasterCard World Elite-kortet får du mange fordeler som kan være nyttig for deg og familien din – både i Norge og i utlandet.
Par i sol

En av markedets beste forsikringer i kortet

 • Reiseforsikring ved sykdom, forsinkelser og avbestillinger med mer.
  Eksempel: Erstatning ved forsinket reisegods er 15 000 kroner per sikret, maksimalt 40 000 kroner når flere sikrede reiser sammen.
 • Kollisjonsskadeforsikring for leiebil.
  Forsikringen dekker kostnader opp til egenandelen med inntil 400 000 kroner, for å reparere eller bringe kjøretøyet tilbake til opprinnelig stand ved skade eller tyveri av leiebil.
 • Trygg Lommebok, inkludert dekning ved ID tyveri.
  Forsikring i forbindelse med identitetstyveri.
 • Avbestilling av arrangementbilletter .
  Forsikringen erstatter forhåndsbetalte billetter til ulike arrangementer.
 • Forsikring ved netthandel.
  Forsikringen dekker en vare du har kjøpt med kortet på internett, som viser seg å være skadet ved levering eller som ikke blir levert.
 - Handelsbanken.no

Melde skade eller kontakte kundeservice for reiseforsikringen? Kontakt Zurich på: 

Vi hjelper deg til de gode opplevelsene -hjemme og ute

Concierge Service er der for å løse utfordringer, åpne dører og gjøre livet ditt litt enklere. Du kan få hjelp til å booke bord på en spesiell restaurant, skaffe billetter og hotellrom. Du kan få hjelp til å skreddersy en ferie, leie en bil, sende en blomsterbukett - eller helt andre ting som gjør hverdag og reise enklere. Concierge Service løser det meste.

Concierge Service

Telefon:


E-post:handelsbanken@concierge-mc.com

Start reisen behagelig

Med LoungeKey har du gratis adgang for deg og en gjest til over 1000 flyplasslounger verden rundt, uansett hvilket flyselskap du reiser med eller hvilken klasse du reiser på. Gjør flyplassen til et sted for avslapping før reisen ved å droppe den stressende avgangshallen. Skaff deg appen til LoungeKey eller besøk deres nettsider for å tilgang til tjenesten. Appen er nyttig for å vite hvilke lounger du har tilgang til, men husk at det er World Elite-kortet som er adgangskortet ditt.

OSL Lounge, North Sea Lounge og Bergen Lounge på Flesland

Som innehaver av Handelsbanken World Elite har du fri adgang på OSL Lounge på Oslo lufthavn Gardermoen og North Sea Lounge på Stavanger lufthavn. 


 - Handelsbanken.no
bil

Hertz President Circle Status

Du får både god rabatt og oppgradering til President Circle Status i Hertz lojalitetsprogram, som garanterer deg tilgjengelighet på bil, gratis oppgradering og rask og sømløs ekspedering. Husk at du får dekket egenandelsforsikring når du benytter World Elite-kortet. Du får selvsagt rabatt i både i Norge og utlandet.

Slik får President Circle Status hos Hertz:

Hvis du allerede er private banking-kunde og vil benytte deg av President Circle hos Hertz, kan du kontakte private banking rådgiveren din for bistand.
ikon biler

Når du skal fly: 15 % rabatt på enkel parkering

Gå rett til innsjekking og slipp unna shuttlebuss og slitsomme gåturer ved å bestille parkering gjennom Flight Park. Bilen leveres tilbake til deg, ferdig oppvarmet og med isfrie ruter. Tilbudet gjelder for Oslo Lufthavn Gardermoen. Husk å vise kortet når du betaler for å få rabatten.

World Elite: kun for deg som Private banking-kunde

Vårt beste MasterCard tilbys eksklusivt til deg som er Private Banking kunde i Handelsbanken. Kortet inngår som en del av Private banking-tilbudet vårt. Kan bestilles i både plast og metall. Prisliste World Elite.

Den samme PIN-koden

Har du andre kort i Handelsbanken, vil PIN-koden til det nye World Elite-kortet ditt være den samme som koden du har fra før. Hvis du er usikker eller glemmer koden, kan du alltid hente denne frem i nettbanken din.

Sikker netthandel

Kortet er klargjort for sikker netthandel. bruker du kortet til netthandel vil du av og til måtte verifisere kjøpet med BankID eller BankID på app.

Regionsperre 

I nettbanken kan du markere for verdensdeler hvor du ikke ønsker at kortet ditt skal være gyldig. Dersom du sjeldent reiser utenfor Europa og markerer disse verdensdelene som ugyldig for kortbruk, reduserer du sannsynligheten for at du blir utsatt for kortsvindel.