1. Ditt personlige nettmøte

Ditt personlige nettmøte

Møt oss på nett og få råd på samme måte som i et besøk på bankkontoret.
Christina Nyman

Treff oss der det passer deg

Rådgivning i Handelsbanken

Rådgivningsmøtet er din personlige behovsanalyse der vi går gjennom økonomien og livssituasjonen din. Vi tar det for gitt å gjøre oss kjent med forholdene, utfordringene og mulighetene dine. På denne måten kan vi gi kvalifiserte råd og være en god støtte. 

Normalt ville vi gjerne truffet deg på kontoret hos oss. Nå er imidlertid et personlig nettmøte mest praktisk fordi mange av kontorene våre holder stengt på grunn av pandemien. Ta kontakt med det nærmeste bankkontoret ditt for å avtale et møte.

Allerede kunde? Avtal møte med rådgiveren dinÅpnes i nytt vindu

Hvordan fungerer et nettmøte med Handelsbanken?

dator
  • Avtal et møte, så sender vi deg en invitasjon. Klikk på møtelenken i Skype, og deretter lenken for å bli med via app (den øverste).
  • Klikk på "Åpne skypemeetingsappen".
  • Huk av for "Åpne alltid" og deretter "Åpne Skype Meetings App".
  • Skriv inn navnet ditt og bli med i møtet. I nettmøtet kan vi dele presentasjoner og dokumenter med deg via delt skjerm.

Vi finnes alltid nære

Ikon med platser på flera ställen

Telefon, sikker melding i nett-og mobilbank, e-post eller personlig nettmøte?

Har du konkrete spørsmål om bankforholdet ditt, eller vil du diskutere økonomien din og få personlige råd? Vil du snakke med oss om større beslutninger som boligkjøp, plasseringer eller om å spare til pensjon?

Uansett hva du trenger hjelp til, er vi tilgjengelig for deg på telefon, sikker melding i nett-og mobilbank, e-post eller personlig nettmøte. Når pandemien er over, gleder vi oss til å ønske deg velkommen tilbake på kontorene igjen.

Vanlige banktjenester

Du kan få gjort de vanlige banktjenestene i nett- eller mobilbanken. Personlig service får du døgnet rundt ved å ringe 22 39 77 00