1. 18 år

For deg som er 18 år

Det er ikke sikkert at du plutselig føler deg voksen selv om du nå er atten. Du bestemmer over egne penger og har ansvaret for hvordan du bruker dem. Vi i Handelsbanken vil gjerne hjelpe deg i gang.
En kille och tjej sitte och pluggar vid laptop

Noen god tips fra banken din

Nytt kort

Nå kan du bestille et nytt kort i nettbanken som også lar deg handle fritt på nettet. Kortet er gebyrfritt frem til fylte 26 år, og som kunde i Handelsbanken kan du legge inn kortet i “Wallet” på telefonen din slik at du kan bruke Apple Pay til å betale med i butikker.

BankID

Med BankID kan du legitimere deg og signere avtaler over nettet. Har du ikke har fått deg en egen BankID enda, så kan du bestille dette selv i nettbanken.

Disponer selv og gi navn

Hvis dine foresatte har vært disponenter for kontoene dine frem til nå, er dette nå fjernet. Du kan opprette nye kontoer for deling med andre. Kontoene kan navngis sånn som du vil, slik at du enkelt ser forskjell.

BSU

Det kan være på tide å begynne å tenke på en spareplan. Enten det er til bolig, ferie eller førerkortet. Husk at BSU er en fin måte å spare til bolig på. Du kan spare 27 500 kroner i året og 300 000 kroner totalt frem til du er 34 år.

Spare i fond

Du kan også spare i fond, det er smart for deg som skal spare langsiktig. Dette tar vi gjerne en prat med deg om eller du kan starte selv.

Mobilbank

Har du ikke tatt i bruk mobilbanken ennå? Da anbefaler vi deg å laste den ned. Mobilbanken inneholder mer funksjonalitet enn Kortkompis, som kun er en saldoapp.
Last ned mobilbanken fra App StoreÅpnes i nytt vindu
Last ned mobilbanken fra Google PlayÅpnes i nytt vindu