Jente blåser ut bursdagslys

Til deg som er 18 år

Nytt bankkort

Nå kan du bestille nytt kort som du kan handle på nett med. Du kan legge inn kortet på mobilen og bruke Apple Pay til å betale med. Du kan også bruke Fitbit og Garmin Pay. Kortet er gebyrfritt frem til du blir 26 år.

Start sparing

Det er alltid lurt med en buffer til uforutsette utgifter, eller å sette deg et mål for sparingen. Ønsker du å spare langsiktig, er det lurt å spare i fond. Du kan enkelt opprette sparing selv, men vi kan også hjelpe deg i gang. 

Boligsparing for ungdom (BSU)

BSU er en fin måte å spare til bolig på, for deg under 34 år. Husk at du må få lønn og betale skatt for å få skattefradrag. BSU kan brukes som egenkapital eller på andre boligrelaterte utgifter når du skal kjøpe bolig. BSU-kontoen gir deg den beste innskuddsrenten.

Gå gjennom kontoer

Hvis foreldrene dine har vært disponenter for kontoene frem til nå, er dette fjernet. Du kan likevel gi dem disposisjonsrett hvis du vil. Du kan opprette nye kontoer og navngi disse som du ønsker, f.eks. "lønnskonto", "feriekonto" og "regningskonto". 

Bestill BankID

Med BankID kan du legitimere deg og signere avtaler på nett. Har du ikke BankID enda, kan du bestille dette i nettbanken.

Last ned mobilbanken

Har du ikke tatt i bruk mobilbanken ennå? Da anbefaler vi deg å laste den ned. Dette er den enkleste og mest brukte tjenesten vår.

Rådgivning og hjelp

friends at the train station Handelsbaken.se

Har du lyst til å snakke med oss og få noen gode råd? Husk at du har en egen rådgiver i Handelsbanken.

Trenger du hjelp med nettbank, mobilbank, BankID, pålogging eller bankkort? Ring oss på 22 39 77 00 døgnet rundt.