Kom i gang med sparing i fond, aksjer og pensjon

Vil du spare langsiktig i fond eller kjenne spenningen på børsen ved å kjøpe og selge aksjer? Starte pensjonssparing? Hos oss kan du enkelt gjøre dette selv.
kaffekopp

Spar i fond

For å spare i fond trenger du en investeringskonto. Det finnes to typer; ASK investeringskonto eller ordinær investeringskonto. Begge kan opprettes i mobil- eller nettbanken. 

Handle aksjer

Send rådgiveren din en melding fra nett- eller mobilbanken, så får du tilgang til å handle aksjer.

Spar til gode pensjonsdager

Pensjon er ikke så komplisert som det kan fremstå. Mest av alt handler det om å gjøre noe smart for deg selv, for fremtiden. 

Handelsbanken.se

Jeg vil spare langsiktig og er ikke opptatt av å følge med på utviklingen hver dag

Da kan fondssparing passe for deg. Her kan du plassere penger du har stående på konto, eller spare et fast beløp hver måned. Før du velger fond bør du bestemme deg for omtrent hvor lenge pengene skal stå der, og hvilken risiko du synes er grei. 
Traveling man looking for directions on his phone

Jeg liker å følge med hver dag og kjenne spenningen fra Oslo Børs

Da kan aksjehandel passe for deg. Her kan du kjøpe og selge aksjer på Oslo Børs og Merkur Market. Å handle i aksjer innebærer ofte høy risiko, men også mulighet for høy avkastning. 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning, som kan bli negativ som følge av kurstap. Handelsbanken har besluttet å trekke seg ut av olje- og gassektoren i forvaltningen, det vil kunne påvirke avkastningen.