1. Privat
  2. /
  3. Prisliste privatkunder
  4. /
  5. Innskuddsrenter og kontogebyr

Prisliste innskuddsrenter og kontogebyr

Rente
Totalkonto 0,00 % Det er ingen transaksjonsgebyr ved varekjøp med kort. Primærtjenester ved bruk av Nettbank, Mobilbank og Avtalegiro er gebyrfri. Det beregnes årspris for bankkort og det er gebyr ved kontantuttak i minibank (ingen gebyr ved kontantuttak i butikk).
Ungdomskonto 0,00 % Kontoen er gebyrfri. Ved fylte 26 år vil kontoen gjøres om til ordinær Totalkonto (privat).
Private Banking konto 0,10 % Kontoen er gebyrfri. Forutsetter Private Banking kundeforhold.
Fordelskonto Lønn 0,00 % Renten gjelder fra første krone. Forutsetter medlemskap i Juristforbundet.
Ungspar 0,90 % p.a. Fast betalingsoppdrag og kort kan ikke knyttes til kontoen. Ved fylte 26 år vil kontoen gjøres om til ordinær Høyrentekonto (privat).
Fordelskonto Spare 0,65 % p.a. Renten gjelder fra første krone. Forutsetter medlemskap i Juristforbundet.
Høyrentekonto 0,10 % p.a. Kontoregulering mellom egne kontoer i Handelsbanken er gebyrfritt. Øvrige betalinger har en transaksjonspris på kr. 10,00. Det er ingen begrensninger i antall overførsler pr. kalenderår.
BSU – Bolig Sparing for Ungdom 2,85 % p.a. Ved fylte 34 år får kontoen samme rente som den høyeste terskelrenten på eKapitalkonto.
Aksjehandelskonto 0,00 % p.a. Transaksjonskonto for verdipapirhandel
Boligkreditt 0,00 % p.a. Boligkreditt er en personlig kreditt som ytes langsiktig mot sikkerhet i fast eiendom. Kredittbeløp og rentevilkår på innvilget kreditt avtales individuelt.
eKapitalkonto 0,10 % p.a.

Beløp kr. 0-99 999

0,50 % p.a. Beløp fra kr. 100 000
Renten gjelder fra første krone. Opprettelse av eKapitalkonto samt overføringer til og fra kontoen gjør du i nettbanken. Kontoregulering mellom egne kontoer i Handelsbanken er gebyrfritt. Øvrige betalinger har en transaksjonspris på kr. 10,00. Det er ingen begrensninger i antall overførsler pr. kalenderår. Det kan ikke knyttes kort til kontoen.
Depositumskonto 0,00 % p.a.

Beløp kr. 0-499 999

0,00 % p.a. Beløp fra kr. 500 000
Renten gjelder fra første krone. Etableringsgebyr ved opprettelse i nettbanken på kr. 350,-. For priser ved opprettelse på kontor, se prislisten for manuelle tjenester.

Du kan sammenlikne prisene våre med priser fra andre selskaper på Finansportalen.noÅpnes i nytt vindu. Handelsbankens pris i portalen sier ikke hvilke priser du vil bli tilbudt, da Handelsbanken priser alle kunder individuelt.