kortförmåner - Handelsbanken.se

Sparekontoer

Sparekonto

Få god rente fra første krone. Det koster ingenting å flytte pengene mellom egne kontoer i nett- og mobilbanken.

Sparekonto Pluss

Få vår beste sparerente når beløpet er over 100 000 kroner. Du kan overføre så mye du vil mellom egne kontoer i nett- og mobilbanken helt gebyrfritt.

BSU - Boligsparing for ungdom

Drømmer du om å kjøpe din første bolig? For deg under 34 år med fast inntekt er BSU den absolutt beste måten å spare til bolig.

Sparekonto Ung

Den beste sparingen er den som blir noe av, og det er smart å starte tidlig. Sparekonto Ung er tilpasset barn og unge under 26 år.

Spar til buffer

Det gir en ekstra trygghet å ha spart opp en buffer du kan benytte hvis noe uforutsett skjer, eller du vil spare til et bestemt formål. Nettopp derfor har vi forskjellige sparekontoer tilpasset ulike behov. 

Du kan enkelt opprette sparekontoer i nett- og mobilbanken, og navngi dem som du ønsker slik at du får god oversikt. Oppretter du en fast spareavtale på den dagen du får lønn, går sparingen av seg selv.

Sparing i fond og aksjer – et godt alternativ til sparekonto

 - Handelsbanken.se

Hvis du ønsker å spare for fremtiden, enten det er til drømmeferien, til barna eller til livet som pensjonist, er fond og aksjer et godt alternativ til sparekontoen. 

Å spare i fond er enklere enn mange tror. Hos oss har du også din egen rådgiver som hjelper deg med å komme i gang. Vi tilbyr ulike typer fond tilpasset hva du ønsker av risiko og hvor langt tidsperspektiv du har på sparingen.