kortförmåner - Handelsbanken.se

Sparekontoer

Spar til buffer

Det gir en ekstra trygghet å ha spart opp en buffer du kan benytte hvis noe uforutsett skjer, eller du vil spare til et bestemt formål. Nettopp derfor har vi forskjellige sparekontoer tilpasset ulike behov. Du kan enkelt opprette sparekontoer i nett- og mobilbanken, og navngi dem som du ønsker slik at du får god oversikt. Oppretter du en fast spareavtale på den dagen du får lønn, går sparingen av seg selv.


Våre sparekontoer

Sparekonto

På denne kontoen får du god rente fra første krone. Det koster ikke noe å overføre mellom egne kontoer i nett- og mobilbanken.

Sparekonto pluss

Du får bankens beste sparerente når beløpet er over 100 000 kroner. Det koster ikke noe å overføre mellom egne kontoer i nett- og mobilbanken.

Boligsparing for ungdom (BSU)

Drømmer du om å eie egen bolig? For deg under 34 år med fast inntekt er BSU den absolutt beste måten å spare på.

Sparekonto ung

Den beste sparingen er den som blir noe av, og det er smart å starte tidlig. Med penger på sparekonto for unge er mulighetene mange, enten du sparer til studier, førerkort eller reise.

Sparing i fond og aksjer – et godt alternativ til sparekonto

Hvis du ønsker å spare for fremtiden, enten det er til drømmeferien, til barna eller til livet som pensjonist, er fond og aksjer et godt alternativ til sparekontoen. Å spare i fond er enklere enn mange tror. Hos oss har du også din egen rådgiver som hjelper deg med å komme i gang. Vi tilbyr ulike typer fond tilpasset hva du ønsker av risiko og hvor langt tidsperspektiv du har på sparingen.
Aksjesparekonto
 - Handelsbanken.se