1. Om oss
  2. /
  3. Jobb hos oss
  4. /
  5. Nyutdannet

Nyutdannet

Som studentvikar i Handelsbanken eller nyutdannet, tilbyr vi en god start på en variert karriere.
To jenter som snakker

Handelsbankens fremste tilbud til våre medarbeidere er muligheten til kontinuerlig utvikling, enten du ønsker en lederjobb, nye utfordringer internt eller en internasjonal karriere. 

Handelsbanken har 12 000 ansatte fordelt på over 800 kontorer i mer enn 20 land. I Norge har vi 45 kontorer spredt over hele landet. I tillegg har vi Capital Markets (meglerhus og Corporate Finance), Kapitalforvaltning, Liv (forsikring), Finans (objektsfinansiering, kort og inkasso) og spesialistroller innen økonomi, regnskap, revisjon, kommunikasjon, juridisk og HR. Dette innebærer spennende muligheter om du ønsker en variert karriere innen bank og finans.

Vi søker deg som har vilje til å lykkes i Handelsbanken. Du har fullført en solid utdannelse og kan vise til gode resultater. Du ønsker utvikling og ansvar, du bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du har høy etisk og moralsk standard.


Studentvikar i Handelsbanken

Studentprogrammet vårt er en av mange veier inn i banken. Det er en god mulighet til å kombinerer teori og praksis gjennom studieløpet. 

Et av målene med programmet er å bygge opp bred kompetanse om bankens virksomhet på et tidlig tidspunkt og skape god kunnskap om Handelsbankens bedriftskultur og verdier. Derfor lager du sammen med leder en individuell handlingsplan for utviklingen din i banken. Du får et stort nettverk, både med andre studentvikarer og ansatte i banken. Etter endt studie har du muligheten til å få fast jobb med alle fordelene og utviklingsmulighetene det medfører.

Møt en studentvikar

Studentvikar Marlen

Marlen, privatrådgiver Nydalen

Jeg fikk stilling som studentvikar da jeg hadde ett år igjen av bachelorgraden i økonomi og administrasjon. Etter å ha jobbet deltid ved siden av studiene fikk jeg fulltidsstilling som privatrådgiver. Det som er kult og annerledes med Handelsbanken er at du får jobbe med utrolig mye forskjellig. Som studentvikar fikk jeg tidlig mye tillit og ble utfordret med nye oppgaver som bidro til personlig utvikling. Det beste med å jobbe i Handelsbanken det unike arbeidsmiljøet. Min erfaring er at alle ansatte ved samtlige kontorer og avdelinger i banken, er genuint hyggelige og interessert i å hjelpe deg når du trenger det. Det er også gode muligheter for både videreutvikling og karriere etter endt studieløp. Studentvikarer rekrutteres ofte til andre stillinger i banken. Selv ble jeg tatt veldig godt i mot og fikk mange ulike og interessante arbeidsoppgaver. 

Dette ser vi etter

Maren

For å trives i Handelsbanken er det viktig at du:

  • Ønsker å ta et stort personlig ansvar
  • Kan ta egne beslutninger
  • Motiveres av å være med på å utvikle banken
  • Har ledelsesambisjoner og forståelse for god forretningsdrift 
  • Evnen til å skape gode relasjoner med bankens kunder og ansatte

Kontakt oss og søk på ledige stillinger

Ikon för söka jobb

Vil du jobbe hos oss?

Her finner du oversikt over ledige stillinger i Handelsbanken.

Kontakt personalavdelingen vår

Hvis du har spørsmål om å jobbe i Handelsbanken kan du kontakte oss på telefon 22 39 70 85 eller e-post.