Handelsbanken har landets mest fornøyde bankkunder

Support  - Handelsbanken.se

Handelsbanken har de mest fornøyde bankkundene, ifølge Norsk Kundebarometer 2024. – Målet vårt er alltid å gi kundene våre den aller beste bankopplevelsen. Derfor er dette en veldig hyggelig anerkjennelse fra kundene våre. Tusen takk for tilliten, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Lars N. Sæthre i Handelsbanken. 

De aller mest fornøyde bankkundene i landet er kunder i Handelsbanken. Det viser ferske resultater fra Norsk Kundebarometer 2024, som ble offentliggjort tirsdag 7. mai 2024.   

– Resultatene er målt i en periode der vi har tatt imot tusenvis av nye kunder i Handelsbanken. Resultatet tyder på at vi har klart å gi også nye kunder den gode Handelsbanken-opplevelsen. Svært kort ventetid på telefon, korte behandlingstider av lån og gode rådgivningsmøter har vært viktige bidrag. Fornøyde kunder er alltid målet vårt, sier Sæthre.  

Undersøkelsen måler hvor tilfredse privatkunder er med 155 tilbydere av varer og tjenester fra rundt 30 ulike bransjer i Norge.   

Her er banklisten 2024:

Totalt har Handelsbanken oppnådd tilfredshet på 76,3 poeng, noe som sikrer en topplassering blant bankene.

Plass Bank Tilfredshet Lojalitet
1 Handelsbanken 76,3 80,2
2 Eika 72,6 80,0
SpareBank 1 72,6 80,2
4 Sbanken 68,6 54,7
5 DNB 68,0 72,5
6 Nordea 66,1 74,3

Personlig rådgivning og service

Ifølge Norsk Kundebarometer innebærer over 80 poeng at aktøren har «begeistrede kunder», 70-80 poeng «fornøyde kunder», mens under 70 poeng innebærer et betydelig innslag av «likegyldige eller misfornøyde kunder».

– Selv i en periode med stor pågang av nye kunder, opplever kundene at vi er der for dem. Det er vi glade for. Hele tanken vår er å skape den aller beste bankopplevelsen. Oppskriften er personlig rådgivning og lett tilgjengelig hjelp på toppen av gode digitale løsninger, sier Sæthre.  

Jobber for å gjøre kundene enda mer fornøyde 

Sæthre forteller at det gode resultatet inspirerer til å fortsette jobben for kundene fremover.   

– Vi må forvalte tilliten kundene viser oss og stå på for å gjøre kundene våre enda mer fornøyde. Målet vårt er alltid å skape den aller beste bankopplevelsen og ha de mest fornøyde kundene, forteller Sæthre.   

-
Markeds- og kommunikasjonsdirektør Lars N. Sæthre.

– Tusen takk for tilliten! Vi jobber hardt for å skape den aller beste bankopplevelse for kundene våre. Denne undersøkelsen bekrefter at vi er på riktig vei. 

Se også

--

Foreningsmedlem?

Du får ekstra gode betingelser når du er medlem av en forening vi har avtale med. Fordelsprisene gjelder både deg og den du deler livet ditt med.

Mor, far og barn

Personlig rådgivning

Uansett hvordan du vil spare får du personlige råd hos oss. Buffer, pensjon, til barna, i fond eller i aksjer?
To mennesker utenfor en butikk

Slik jobber vi med bærekraft

I Handelsbanken forstår vi at vi har innvirkning på miljøet vårt, først og fremst gjennom vår virksomhet. Å handle på en langsiktig og ansvarlig måte har alltid vært en viktig del av arbeidet vårt.