Gold Mastercard

En ekstra reserve tilgjengelig når du skulle trenge det.
Gold Mastercard
  • Du kan overføre fra kredittkortet til vanlig bankkort i nettbanken.
  • Inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. 
  • Reiseforsikring som inkluderer avbestillingsforsikring.
  • Forsikring for ID-tyveri og egenandelsbeskyttelse for leiebil.
  • Årsavgift: 250 kroner.

Kompensasjon ved avbestilling og hjemreiser knyttet til korona-viruset

Reiseforsikringen i kredittkortene våre dekker i utgangspunktet ikke avbestilling og hjemreise som følge av korona-viruset og myndighetenes reiseråd. Vi ønsker imidlertid at du skal oppleve kortforsikringen vår som god. Vi har derfor besluttet å kompensere kostnader du har hatt knyttet til avbestilling og hjemreise på grunn av covid-19. Dette gjør vi med noen forutsetninger.


Fleksibilitet og sikkerhet for det uforutsette.

45 dager rentefri utsettelse på betalingen

Med kredittkortet Handelsbanken Gold har du en ekstra reserve tilgjengelig når du skulle trenge det, med 45 dagers rentefri utsettelse. Kortet gir deg også en av markedets beste reiseforsikringer. Du får en faktura i nettbanken før forfallsdato, som du betaler som alle andre regninger. Du har full kontroll på utgiftene dine når du betaler kredittkortregningen med eFaktura.              

Prisliste for Handelsbanken Gold

Trygghet på reisen


Du kan både handle på internett og i butikk med Handelsbanken Gold. Kjøper du reise med kortet inngår reiseforsikring med avbestillingsforsikring som dekker inntil 25.000 kroner per person eller 40.000 kroner per familie.

For å gjøre det enkelt for deg får du samme PIN-kode som på ditt vanlige bankkort. Ønsker du Handelsbanken Gold kredittkort? Ta kontakt med rådgiveren din, så hjelper vi deg.


ikon av en bil

Rabatt på leiebil hos Hertz

Våre kunder med Gold kredittkort får 10% rabatt på laveste tilgjengelige veiledende pris hos Hertz over hele verden. Vi gjør oppmerksom på at rabatten gis ikke på forsikringer, offentlige skatter og avgifter.

Du kan bestille leiebil enten på telefon, e-post eller via Hertz sine nettsider:

Telefon fra Norge: 03 700
Telefon fra utlandet: +47 21 51 37 00
E-post: reservation@hertz.no 

Medlemskap i Hertz Gold Plus Rewards

Til deg med Gold kredittkort, tilbyr vi gratis medlemskap i Hertz Gold Plus Rewards. Som medlem oppnår du en rekke fordeler hver gang du leier bil hos Hertz.

Når du er medlem i Hertz Gold Plus Rewards blir Handelsbankens rabattkode automatisk programmert inn ved bestilling, slik at du alltid får rabatt på leiebil når du bestiller innlogget. Bruker du linken under for å registeret deg, trenger du heller ikke huske noen rabattkode når du blir medlem.


Beskytt kortene dine

ikon bankkort med hengelås

Regionsperre


Du kan beskytte kortet ditt ved å sperre det for bruk i hele eller deler av verden. Du kan også sperre kortet for bruk på internett.

Du endrer regionsperren i nettbanken og mobilbanken. Det koster ingenting å endre regionsperren, og du kan gjøre det så ofte og så mange ganger du ønsker.

Logg inn i nettbank for å endre regionsperreÅpnes i nytt vindu
Ikon sperre kort

Sperre kort


Det er viktig å sperre kortet ditt så fort som mulig om det blir mistet eller stjålet. Vi er der når du trenger oss, hele døgnet.

Ring Support24 på telefon: +47 22 39 77 00