Gold kredittkort

En ekstra reserve tilgjengelig når du skulle trenge det.
Gold kredittkort
  • Du kan overføre fra kredittkortet til vanlig bankkort i nettbanken.
  • 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. 
  • Reiseforsikring som inkluderer avbestillingsforsikring.
  • Årsavgift: 250 kroner.

Fleksibilitet og sikkerhet for det uforutsette.

45 dager rentefri utsettelse på betalingen

Med kredittkortet Gold har du en ekstra reserve tilgjengelig når du skulle trenge det, med 45 dagers rentefri utsettelse. Kortet gir deg også en av markedets beste reiseforsikringer. Du får en faktura i nettbanken før forfallsdato, som du betaler som alle andre regninger. Vil du ha ekstra kontroll på utgiftene så kan du betale tilbake på kredittkortet ditt med enten eFaktura eller AvtaleGiro.              

Prisliste for Gold MasterCard

Trygghet på reisen


Du kan både handle på internett og i butikk med Handelsbanken Gold. Kjøper du reise med kortet inngår reiseforsikring med avbestillingsforsikring som dekker inntil 25.000 kroner per person eller 40.000 kroner per familie.

For å gjøre det enkelt for deg får du samme PIN-kode som på ditt vanlige bankkort. Ønsker du Handelsbanken Gold kredittkort? Ta kontakt med rådgiveren din, så hjelper vi deg.


Beskytt kortene dine

ikon bankkort med hengelås

Regionsperre


Du kan beskytte kortet ditt ved å sperre det for bruk i hele eller deler av verden. Du kan også sperre kortet for bruk på internett.

Du endrer regionsperren i nettbanken og mobilbanken. Det koster ingenting å endre regionsperren, og du kan gjøre det så ofte og så mange ganger du ønsker.

Logg inn i nettbank for å endre regionsperreÅpnes i nytt vindu
Ikon sperre kort

Sperre kort


Det er viktig å sperre kortet ditt så fort som mulig om det blir mistet eller stjålet. Vi er der når du trenger oss, hele døgnet.

Ring Support24 på telefon: +47 22 39 77 00