Dette sier kundene våre

Pratbubblor

«Vi er så glade for å kunne snakke med bankrådgiveren vår nå når våre barn skal inn på boligmarkedet, og ikke minst at vi vet de også blir ivaretatt med gode økonomiske råd inn i voksenlivet. Tenk at de snakker med de unge om deres pensjonsavtaler allerede nå, fantastisk rådgivning!» 
Privatkunde, Bergen Åsane

«Tusen takk for at dere fikk meg inn på et møte, har tenkt på å ta tak i pensjonsordningen min i årevis, men det er alltid blitt utsatt. Når har jeg full oversikt, og er svært lettet over å ha fått kontroll»
Privatkunde, Bergen Åsane

"Vi får god personlig oppfølging og raske tilbakemeldinger. Vi kan ta direkte kontakt med saksbehandler og disse har god kompetanse. Bra brukergrensesnitt og funksjonalitet på nettbank."
Privatkunde, Sandefjord

«Jeg trodde ordningen min via arbeidsgiver var mye bedre enn dette, jeg er svært takknemlig for den grundige og gode gjennomgangen jeg fikk med min bankrådgiver. Tiltak for å bedre min pensjon er igangsatt, det hadde jeg aldri gjort uten råd og innspill fra dere». 
Privatkunde, Bergen Åsane

"Veldig bra bank, veldig bra service og veldig hyggelig folk. Kjekt med en bank som har mottoet "det her ordner vi."
Privatkunde, Mo i Rana

"Kjempefornøyd med Handelsbanken. God veiledning og god oppfølging."
Privatkunde, Mo i Rana

"De er helt rå på alle punkter. Tar du kontakt er jeg nesten sikker på at du velger dem. Og velger du dem er jeg enda mer sikker på at du ikke vil angre ett sekund. Kunne ha ramset opp hundrevis av grunner."
Privatkunde, Mo i Rana

"De tar vare på kundene sine. Ikke minst får du snakke med et menneske når du ringer, det er ikke en telefonautomat* som svarer først. Har ikke angret en dag på at vi byttet bank." (* Når du ringer rådgiveren din.)
Privatkunde, Mo i Rana