-

Handelsbanken Ålesund

Velkommen til Handelsbanken Ålesund, der personlig rådgivning står i sentrum. Hos oss får du en egen rådgiver som hjelper deg å finne gode løsninger, enten det er for deg privat eller bedriften din.

-

Hei og velkommen!

Her i Ålesund er vi dedikerte til å være nær kundene våre. Det tror vi er viktigste grunn til at kundene er så fornøyde – år etter år. Vi er opptatt av å hjelpe deg med å ta gode valg for økonomien din i alle livets faser. Jobben vår er å stille deg spørsmål du kanskje ikke har tenkt på selv, og å lage en plan som dekker akkurat dine økonomiske behov. Rådgiverne du møter, har verken bonus eller budsjetter. Slik gjør vi det for å sikre at rådene du får alltid skal være til beste for deg. Vi kjenner det lokale markedet og forvalter verdier på en ansvarlig og langsiktig måte. Ta gjerne kontakt for en prat!

Johan Myklebust, banksjef i Handelsbanken Ålesund

Kontakt

Adresse
Keiser Wilhelmsgate 23
6003 Ålesund
Telefon
Åpningstider
Mandag 09:00 - 15:00
Tirsdag 09:00 - 15:00
Onsdag 09:00 - 15:00
Torsdag 09:00 - 15:00
Fredag 09:00 - 15:00
Ny kunde? Bruk Digipost for sikker kommunikasjon

Du kan sende meldinger og vedlegg sikkert til kontoret gjennom  Digipost. Åpnes i nytt vindu Adressen til kontoret er Handelsbanken Ålesund. 

Vi kan også sende og motta kryptert e-post (TLS).

Kontanter
Nei
Swift/BIC
HANDNOKK

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Support  - Handelsbanken.se

Tekniske spørsmål?

Få hjelp med nettbank, mobilbank, BankID, pålogging og bankkort. 

  • Support24: Ring oss på
    Døgnåpent kundeservice som hjelper deg hver dag, hele året.
Handelsbanken

Vi er der når livet ditt endrer seg

Har familien utvidet seg, har du funnet et nytt hjem, eller mistet noen? I slike øyeblikk kan det være fint med støtte. Vi forstår at hver livssituasjon er unik, og tilpasser oss behovene dine.

Enten du foretrekker å møte oss personlig, digitalt eller over telefon, er rådgiveren din bare en samtale eller e-post unna.

Tips fra oss

Family in a living room  Handelsbaken.se

Spare i barnets eller foreldrenes navn?

Det finnes ikke noe fasitsvar på hva du bør velge, men vi har samlet noen punkter som kan hjelpe deg i vurderingen.

Handelsbanken

Hva sparer du til?

Betale ned mer på gjeld eller prioritere sparing? Hvordan er det best å spare i fond? Det er akkurat slike ting din personlige rådgiver hjelper deg med.

-  Handelsbaken.se

Hvorfor får menn høyere avkastning?

Økonomiske forskjeller mellom kjønnene kan redusere økonomisk selvstendighet. Se våre tips for hvordan økonomien kan bli mer likestilt.