Handelsbanken.no

Fordelene dine som private banking-kunde

Høy tilgjengelighet og personlig service

Hos oss blir du tatt godt i vare på. Du får et eget private banking-team med solid erfaring og kompetanse som kjenner deg godt. 

Sammen med din egen private banking-rådgiver, legger vi en langsiktig plan for forvaltning av formuen din, i tråd med dine ønsker og behov.

Handelsbanken.no
Finn bankkontor

Tilgang til spesialister

Du får tilgang til spesialister for å imøtekomme behov knyttet til forvaltning av formuen din. Vi har kompetansen som kreves enten du ønsker å diskutere finansielle eller juridiske forhold. I tillegg får du tilgang til vårt Luxembourg Åpnes i nytt vindu-kontor sentralt i Europa som kan bistå deg med kjøp og salg av eiendom i utlandet, ulike investeringsløsninger og/eller flytting/arbeidsopphold utenfor Norge.

Handelsbanken.no
Kapitalforvaltning

Eksklusive tjenester og verdifulle opplevelser

Du og din familie får tilgang til vårt mest eksklusive bankkort, MasterCard World Elite. Dette gir deg tilgang til flyplasslounger over hele verden, medlemskap i Hertz President Circle slik at du raskt og enkelt får tilgang til leiebil, døgnåpen Concierge Service, og omfattende forsikringsordninger. I tillegg er du hjertelig velkommen til våre eventer som gir deg mulighet til både faglig påfyll og god underholdning.

Handelsbanken.no
Handelsbanken World Elite