Dame går i fjellet

Fordeler som Private Banking-kunde

Du får det beste vi har

Med utgangspunkt i livet ditt finner vi sammen løsninger som er tilpasset deg, familien din og selskapet ditt. I tillegg til din egen Private Banking-rådgiver, har du tilgang til spesialister for å imøtekomme behov knyttet til formuen din. Enten det gjelder kjøp og salg av eiendom eller virksomhet, kapitalforvaltning eller overføring av verdier til neste generasjon. 

Vi har kompetansen som kreves enten du ønsker å diskutere finansielle eller juridiske forhold. Du er alltid velkommen til å kontakte din Private Banking-rådgiver, enten digitalt eller komme innom et av kontorene våre. Vi har et stort kontornettverk i hele Norge, noe som gjør det enkelt for deg å treffe oss der du befinner deg.

Eksklusive tjenester og verdifulle opplevelser

Du og din familie får tilgang til vårt mest eksklusive bankkort, MasterCard World Elite. Dette gir deg tilgang til flyplasslounger over hele verden, medlemskap i Hertz President Circle slik at du raskt og enkelt får tilgang til leiebil, døgnåpen Concierge Service, og omfattende forsikringsordninger. I tillegg er du hjertelig velkommen til våre eventer som gir deg både faglig påfyll og god underholdning.

Vårt juridiske tilbud

Erfarne advokater

Du har tilgang til erfarne advokater spesialisert inne skatt, arv- og familierett. Advokatene kan hjelpe deg med å få en bedre forståelse av juridiske spørsmål som angår deg og familien din eller virksomheten din. Vi møter deg gjerne i et individuelt kundemøte.

Typiske problemstillinger de kan hjelpe deg med:

  • Skatt
  • Optimale eierstrukturer
  • Generasjons- og eierskifte
  • Familie- og arverettslige forhold
  • Aksjonæravtale i familieeide selskaper

Digitale juridiske tjenester

Som alternativ til våre spesialister har du også tilgang til digitale juridiske tjenester gjennom samarbeidspartneren vår Lexly Åpnes i nytt vindu. Som Private Banking-kunde får du en kostnadsfri kartlegging av dine familierettslige behov, samt tilgang til opprettelse av juridiske dokumenter gjennom Lexlys digitale verktøy. Ønsker du å snakke med en egen Lexly-jurist får du som Private Banking-kunde 20 % rabatt.

Eksempler på juridiske dokumenter: 

  • Testament
  • Ektepakt
  • Samboeravtale
  • Gjeldsbrev
  • Fremtidsfullmakt

Handelsbanken Luxembourg

Ønsker du å kjøpe eller selge eiendom i Spania, Portugal eller Frankrike, kan vårt kontor i Luxembourg Åpnes i nytt vindu hjelpe deg med finansiering direkte i Handelsbanken. Vurderer du å flytte til utlandet, i eller utenfor Europa, har vi kompetansen og nettverket av blant annet jurister og eiendomsmeglere som hjelper deg med å gjøre flyttingen smidig. 

Du har også tilgang til vårt internasjonale nettverk av jurister og advokater som kan hjelpe deg med internasjonal arve- og skatterett. Kontoret kan også hjelpe deg med å få på plass ulike valutakonti og -lån, kapitalforvaltning, flervalutakort, samt relevante forsikringsordninger. 

Rådgivning hos Handelsbanken Luxembourg er kostnadsfritt for deg med over mEUR 1 i investerbar kapital