Derfor er Juristforbundets medlemmer fornøyde med Handelsbanken

Vi er en annerledes bank med svært fornøyde kunder. Kundeundersøkelsen EPSI viser år etter år at vi er best på rådgivning, og er enklest å nå.

Dette sier medlemmene om oss

-

– Gjennom Juristforbundets bankavtale får jeg blant markedets beste banktilbud i Handelsbanken. Jeg har en personlig rådgiver som er rask til å svare, imøtekommende og profesjonell – og som kommer med forslag til løsninger og ordninger. Det betyr mye, og er med på styrke den personlige relasjonen til banken.

Svein Chr. Mikkel Hammerstrøm, medlem i Juristforbundet


-

– Jeg opplever at Handelsbanken har et ønske om å imøtekomme meg som kunde. Jeg tror det har mye å si med en personlig relasjon. Det kommer selvfølgelig an på den økonomiske situasjonen, men når et boligkjøp er den neste store avgjørelsen jeg skal ta, er det fint å ha den personlige relasjonen til banken, sier han, før han legger til: 

– Det kan for eksempel være vanskelig å nå igjennom hos andre store banker. Med personlige relasjoner får man gode diskusjoner om hva som er mulig å få til, og dermed får man mer ut av banktilbudet.

Johannes Ørn Thorsteinsson, studentmedlem i Juristforbundet

EPSI 2021: Blant landets mest fornøyde kunder*

Den store tilfredshetsmålingen EPSI 2021 slår fast at kundene er enda mer fornøyde med Handelsbanken i 2021 enn i 2020. Men hva er kundene aller mest fornøyd med?

Alltid tilgjengelige 

EPSI-undersøkelsen 2021 viser at kundene setter pris på raske svar, og slår fast at Handelsbanken er landets enkleste bank å komme i kontakt med, og har dessuten kortest svartid av alle. Som kunde i Handelsbanken skal du enkelt og raskt komme i kontakt med rådgiveren din eller bankkontoret ditt.

Best på personlig rådgivning

Flere ønsker hjelp til å ta gode økonomiske valg. Ingen nasjonale banker slår Handelsbanken på rådgivning ifølge EPSI 2021 – kun slått av Sparebanken Sogn og Fjordane. I tillegg er Handelsbanken.

*EPSI 2021. Nordens største kundeundersøkelse om banker 
Award

Juristforbundets fordeler i Handelsbanken

Iblant kan det være fint å få hjelp til å ta gode økonomiske valg, og få gode råd om langsiktig sparingen og veien frem til en solid økonomi som pensjonist. 

Derfor kan du være trygg på at vi alltid tilbyr rådgivning som har ditt beste for øye, og aldri fristes av hva som gir oss best inntjening på kort sikt. 

Handelsbanken er den banken i landet hvor kundene i størst grad opplever at de har sin egen personlige rådgiver. Nærmere 500 rådgivere jobber for privat- og bedriftskunder ved 42 bankkontorer rundt om i landet. I tillegg har vi spesialister som er tilgjengelige for kundene.