MOBO Helgeland BBL: Medlemsfordeler i Handelsbanken

Som medlem får du ekstra gode priser i en personlig bank med svært fornøyde kunder.
MannMann

Dette får du hos oss

  • Avtalen sikrer deg gode betingelser over tid. Du slipper å følge med på boliglånsrenten.
  • En egen rådgiver som du kan kontakte direkte, og som hjelper deg med skreddersydde løsninger for dine behov. Uansett om det gjelder boliglån, å spare eller å sikre deg best mulig pensjon.
  • En bank som støtter en bærekraftig utvikling både i Norge og internasjonalt.
  • Våre kunder er blant de mest fornøyde bankkundene i Norge (Norsk Kundebarometer og EPSI).
  • Handelsbanken er en av de sikreste bankene i verden. Det gir deg som kunde trygghet på at pengene dine er sikre hos oss.
  • Som kunde hos oss kan vi også tilby deg gode betingelser på billån og forsikringer. 

Boliglån for medlemmer i MOBO Helgeland BBL

-

Oppretter du lønnskonto hos oss, tilbyr vi gode betingelser på lån med sikkerhet innenfor 75 % av boligens markedsverdi. For å låne penger til Handelsbankens gode boliglånsrente, forutsetter vi at du bruker oss som hverdagsbank. Det betyr at lønn skal gå inn på konto hos oss og at du har betalingskort du bruker aktivt. Betingelsene forutsetter minimum 1 000 000 kroner i boliglån.

Kapitalforvaltning

 - Handelsbanken.se

Kapitalforvaltning i Handelsbanken kjennetegnes av våre kjerneverdier – stabilitet, langsiktighet og kvalitet. Dette er verdier som støtter opp om en bærekraftig utvikling. Bærekraft hos oss betyr å handle ansvarsfullt og langsiktig innenfor de områdene vi har mulighet til å påvirke, direkte eller indirekte gjennom virksomheten vår. 

Når vi forvalter pengene dine er hovedmålet vårt å skape langsiktig god avkastning. Som kunde får du tilgang til vår samlede ekspertise innen kapitalforvaltning. Basert på ønskene dine, finner vi løsninger som passer akkurat for deg.

Platinum kredittkort

Dette eksklusive kredittkortet er perfekt for deg som ønsker Platinum-opplevelsen. Kortet gir deg inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse og har en av markedets beste reiseforsikringer. Du vil få en faktura i nettbanken før forfallsdato som du betaler som alle andre regninger. Vil du ha ekstra kontroll på utgiftene dine kan du betale kredittkortet med eFaktura.

Blir du kunde hos oss kan du benytte alle fordelene i vårt Platinum kredittkort. Du får blant annet tilgang til VIP-lounger over hele verden og vår Concierge Service.

Eff.rente 21,33 %, kr 40 000 o/12 mnd, kostnad kr 4 200. Totalt kr 44 200.
-

Bli kunde

Som kunde hos oss får du din egen rådgiver, og alle avgjørelser tas på ditt lokale bankkontor i Mo i Rana. Ta kontakt med oss for en samtale, eller hvis du har spørsmål om fordelene dine som medlem i MOBO Helgeland BBL.

Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no Åpnes i nytt vindu