Private Banking - Handelsbanken.se

Advokatforeningens fordeler i Handelsbanken

Derfor bør du velge Handelsbanken

 • Du får din egen rådgiver - både som privatkunde og en bedriftsrådgiver hvis du har egen virksomhet.
 • Avtalen sikrer deg gode betingelser over tid. Vi har også Apple Pay.
 • Du slipper å følge med på renten - det gjør Advokatforeningen for deg. 
 • Kredittkort med eksklusive fordeler, uten årsgebyr. Tilgang til VIP-lounger over hele verden og gratis Concierge service.
 • Ektefelle får de samme, gode betingelsene som deg.

"Vi får god personlig oppfølging og raske tilbakemeldinger. Vi kan ta direkte kontakt med saksbehandler og disse har god kompetanse. Bra brukergrensesnitt og funksjonalitet på nettbank."

Advokatfirma, Sandefjord

Boliglån fra 5,19 %

Boliglån for deg over 33 år: 5,49 %
Boliglån for deg til og med 33 år: 5,19 %
Boliglån 50 % EK: 5,33 %
Rammelån: 5,44 %

4,50 % rente på sparepengene dine

Fra 29. november får du 4,50 % i rente på kontosparing fra første krone. Det er ingen begrensninger i antall overføringer, og du har full tilgang til pengene når du trenger dem.
Kom i gang med sparing

Personlig rådgivning: Vi er der når livet skjer

walking along the road - Handelsbanken.se

Ingen banker er bedre på rådgivning enn Handelsbanken, ifølge EPSI*. I et rådgivningsmøte går vi gjennom økonomien og livssituasjonen din. Vi vil bli kjent med deg og økonomien din - hvis du vil. Da kan vi gi gode råd og være der i ulike faser av livet ditt. 

*EPSI står bank Norges største undersøkelse om tilfredshet blant bankkunder.

Boliglån for medlemmer i Advokatforeningen

-

Oppretter du lønnskonto hos oss, tilbyr vi gode betingelser på lån med sikkerhet innenfor 85 % av boligens markedsverdi. For å låne penger til Handelsbankens gode boliglånsrente, forutsetter vi lønnsinngang på konto, bruk av vårt kort og regningsbetaling.

Vårt bedriftstilbud til advokater

Har du egen virksomhet? Vi har lang og solid erfaring i å være bank for deg som privat- og bedriftskunde. Det unike ved Handelsbanken er at vi har ekspertisen under samme tak på hvert bankkontor. Hos får du:
 • En egen bedriftsrådgiver (i tillegg til en rådgiver for privatøkonomien) på samme bankkontor.
 • Klientkontoer og driftskontoer oppretter du enkelt selv i vår Nettbedrift.
 • Bedriftskort med egen app for enkel oversikt.
 • Skattetrekkskonto.
 • Nettbedrift.
 • Tjenestepensjon.
 • Rådgivning rundt plassering av overskuddslikviditet.
 • Driftskreditt.
 • Et stort utvalg prisvinnende fond.

Bærekraft er en naturlig del av Handelsbanken

 - Handelsbanken.se

Bærekraft er en naturlig del av Handelsbanken, og vi er bevisste på det ansvaret vi har for samfunnet rundt oss. Derfor er det viktig for oss å jobbe ansvarlig og ta ansvarlige beslutninger. Det viktigste bidraget vårt finner vi i kjernevirksomheten vår: Hvordan vi møter og gir råd til kundene, hvordan vi finansierer virksomheter og hvordan vi forvalter betydelig kapital for kundene våre. Om vi gjør dette ansvarlig, vil det sette spor. 

Kapitalforvaltning 

Kapitalforvaltning i Handelsbanken kjennetegnes stabilitet, langsiktighet og kvalitet, verdier som støtter opp om en bærekraftig utvikling. Når vi forvalter pengene dine er hovedmålet å skape langsiktig, god avkastning. Som kunde får du tilgang til vår samlede ekspertise og basert på ønskene dine, finner vi løsninger som passer akkurat for deg.

Våre fond

Handelsbanken Private Banking

Å forvalte verdier krever en trygg bank. Sammen finner vi helhetlige løsninger tilpasset deg, familien og selskapet ditt. Du får din egen private banking-rådgiver, samt tilgang til et nettverk av spesialister for å imøtekomme behov knyttet til formuen din, enten det gjelder finansielle eller juridiske forhold. 

Handelsbanken er den beste banken på private banking innen personlig kontakt, serviceinnstilling, bærekraftige investeringer og etiske standarder, i følge Prospera.

 - Handelsbanken.no

Platinum eller Gold kredittkort

Som medlem i Advokatforeningen kan du velge mellom Gold- og Platinum-kort uten å betale årsgebyr. Platinum-kortet gir deg tilgang til VIP-lounger og Concierge Service over hele verden, og har en kredittgrense på minimum 100 000 kroner.  Kortene har et av markedets aller beste forsikringsordninger og inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. 

Gold kredittkort
-

Bli kunde

Når du blir kunde i Handelsbanken får du din egen rådgiver, som gir deg gode råd og kan svare på spørsmålene dine. Ta kontakt med det bankkontoret som passer deg best. Velkommen!

Finn ditt bankkontor

Priseksempler kredittkort

Platinum: Eff.rente 23,69 %, kr 90 000 o/12 mnd, kostnad kr 10 325. Totalt kr 100 325
Gold: Eff.rente 21,33 %, kr 40 000 o/12 mnd, kostnad kr 4 200. Totalt kr 44 200

Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no Åpnes i nytt vindu