1. Privat
  2. /
  3. Spare
  4. /
  5. Private banking
  6. /
  7. Tjenester

Private Banking tjenester

Løsninger for deg
Eldre par

Med deg som utgangspunkt

Å være Private Banking-kunde i Handelsbanken betyr at du får tilgang til det beste vi tilbyr. Med utgangspunkt i livet ditt finner vi sammen de løsningene som er best for deg, familien og virksomheten din. Slik får du den hjelpen og den rådgivningen du trenger.

Personlig rådgivning

Du har en personlig og lokal Private Banking-rådgiver med solid erfaring og kompetanse. Rådgiverens oppgave er å forstå behovene og ønskene dine, og er ansvarlig for at du alltid får råd, løsninger og service som er til det beste for deg. Det håper vi du vil trives med.

Spesialister til tjeneste

I tillegg til den personlige rådgiveren din, har du tilgang på spesialister på alt som måtte oppstå av behov rundt økonomien din. Dette kan for eksempel være finansiering, plasseringer, pensjon og forsikring, generasjonsskifter, kjøp og salg av virksomheter eller eiendom, flytting eller arbeidsopphold i andre land, spørsmål om skatt eller juridiske forhold.

Kort med fordeler

Med Handelsbanken World Elite, har du tilgang til en rekke tjenester og fordeler som gjør livet enklere og tryggere for deg og dine nærmeste, både i hverdagen og på reise. Gode kredittrammer, markedets mest omfattende forsikringstilbud og trygghetsløsninger. I tillegg får du concierge-tjenester som hjelper deg døgnet rundt. Du har også tilgang til flyplasslounger over hele verden og eksklusive tilbud på opplevelser, reiser og varer.


Det beste

Økonomi er personlig. Derfor er også vi det. Med din personlige rådgiver, som alltid ønsker å gjøre deg fornøyd, har du tilgang til alt du trenger av løsninger og rådgivning. Vi er i nærheten – fra mobilbanken i lommen til ekspertisen du trenger.

Livet er langt. Det handler om å få det beste ut av det. Mye kan du planlegge. Noe bare skjer. Som Private Banking-kunde i Handelsbanken får du det beste vi har.

-