1. Privat
  2. /
  3. Advokatforeningen

Et godt tilbud fra Handelsbanken

Vi kan tilby deg Norges beste bankopplevelse og gode priser
møte utenfor kontor

Gjennom avtalen Advokatforeningen har med oss i Handelsbanken, blir det ekstra hyggelig for deg å være kunde hos oss. Du blir ikke bare kunde i en litt annerledes bank som ligger i toppen på kundetilfredshet i Norge, du får også tilgang til gunstige priser.

Hva er det som er annerledes med Handelsbanken?

Du vil møte en personlig bank som gir deg de rådene og løsningene som er best for deg. Derfor har Handelsbankens rådgivere verken bonus, budsjetter eller salgsmål, men kun et mål om å gjøre deg til Norges mest fornøyde kunde. 


Boliglån

Hus

Når du oppretter lønnskonto hos oss, kan vi tilby gode betingelser på lån med sikkerhet innenfor 75 % av boligens markedsverdi. For å låne penger til Handelsbankens gode boliglånsrente, forutsetter vi altså at du bruker oss som hverdagsbank. Det betyr at lønn skal gå inn på konto hos oss og at du har betalingskort du bruker aktivt. 

Som kunde vil du oppleve å være involvert gjennom hele låneprosessen, og at alle beslutninger tas lokalt på ditt kontor.

Advokatforeningens priser på boliglån

Lånetype Nominell rente Effektiv rente
Boliglån t.o.m. 33 år innt. 85 % av boligverdi 1,30 % 1,36 %*1)
Boliglån øvrige kunder innt. 75 % av boligverdi 1,40 % 1,46 % *2)
Boligkreditt innt. 60 % av boligverdi 1,40 % 1,68 % **

*Alle Boliglån er beregnet med utgangspunkt i et annuitetslån kr 2.000.000,- nedbetalt over 25 år med månedlig termingebyr kr 45 (normalt kr 60)
1) Nom. rente 1,30 %. Eff. rente 1, 36 %. Terminbeløp kr 7 813 pr mnd. Totalkostnad kr 2 357 134
2) Nom. rente 1,40 %. Eff. rente 1, 46 %. Terminbeløp kr 7 906 pr mnd. Totalkostnad kr 2 385 013
**Eff. rente beregnet for Boligkreditt kr. 2 000 000,- utnyttelse på 75 %, inkl. rammeprovisjon på 0,05 % per kvartal. 

Oppgitte priser gjelder for finansiering av primærbolig. Øvrig eiendomsfinansiering prises individuelt. 

Avtalepriser for gebyrer på boliglån

Ved førstegangsetablering eller refinansiering fra annen bank betaler du ingen etableringsgebyrer (gjelder ikke mellomfinansiering og byggelån), og i avtalen får du redusert termingebyr.
Type gebyr Pris
Omkostninger Pris
Etableringsgebyr kr 0 normalt kr 3 000
Depotgebyr kr 0 normalt kr 2 000
Termingebyr kr 45 Normalt kr 60, gjelder ikke Boligkreditt
Endringsgebyr i etablerte sikkerheter eller endring i låneforhold
kr 300
Avdragsfrihet, endring av løpetid, opplåning, pantefrafall osv.
Tinglysing fast eiendom* kr 540 **/ kr 585 pris per pantedokument
Tinglysing borettslag* kr 440**/ kr 480 pris per pantedokument

*Tinglysingsgebyr kr 200,- ved refinansiering når pantedokumentet er lik eller mindre enn det som er tinglyst fra før. ** Gjelder elektronisk innsending i de tilfeller der det er mulig. Noteringsgebyr for aksjeleiligheter varierer.


Modell av vindmølle

Kapitalforvaltning

Hvordan kan vi best forvalte kapitalen din? Dette finner vi ut sammen med deg. Vi analyserer, avklarer tidsperspektiv og ønsket risiko. Sammen legger vi en plan. Vår målsetning er å tilby deg en god langsiktig risikojustert avkastning, i tråd med dine behov og prioriteringer. Du bestemmer selv hvor aktiv du vil være. Ønsker du å overlate forvaltningen til oss eller ønsker du å være aktiv selv? Du bestemmer, og uansett ønske har vi løsningene som passer for deg. Som medlem av Advokatforeningen kan du få tilgang til Handelsbankens samlede kompetanse og ekspertise innen kapitalforvaltning. Våre verdipapirfond har i en årrekke blitt høyt rangert hos fondsanalyseselskapet MorningstarÅpnes i nytt vindu.


Platinum eller Gold kredittkort

Som medlem i Advokatforeningen kan du velge mellom Gold- og Platinum-kort uten å betale årsgebyr. Normalt koster dette 250 eller 1500 kroner. Kortene har et av markedets aller beste forsikringsordninger og inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Platinum-kortet gir deg tilgang til VIP-lounger og Concierge Service over hele verden.

Gold kredittkort
-

Kontakt oss

Som kunde hos oss kan vi også tilby deg gode betingelser på billån og forsikringer. I Handelsbanken er det ingen Call Senter som ordner med ditt kundeforhold. Alt skjer på ditt kontor, sammen med din rådgiver. Ta kontakt med oss i Olav Vs gate for en samtale, eller hvis du har spørsmål om dine fordeler som medlem i Advokatforeningen.

Kontaktdetaljer

Du kan nå oss på telefonnummer 22 82 93 30