Krigen i Ukraina og bankens håndtering

Krigen i Ukraina påfører mye lidelse, men får også konsekvenser for økonomi, investeringer, betalinger, cyberkriminalitet og sikkerhet. Her finner du informasjon om Handelsbankens håndtering.
Ukraina 2022

Krigen i Ukraina og urolige markeder

an eye with a world globe in it
Invasjonen av Ukraina er dramatisk og innebærer store menneskelige lidelser. Samtidig påvirker den verdensøkonomien. Vi analyserer og følger utviklingen nøye, og forstår at mange kan bli usikre på hvordan det påvirker egen sparing. Her er spørsmål og svar om hvordan du kan forholde deg som fondssparer i urolige tider. 

Cyberkriminalitet

Krigen fører med seg økt fare for cyberkriminalitet, og vi som bank følger nå ekstra nøye med.

Thief

Slik påvirker krigen verdensøkonomien

ukraina_2022_900x900.png (AdobeStock_474866424.jpeg)

Invasjonen av Ukraina påvirker verdensøkonomien og våre eksperter følger utviklingen nøye. På Magasinet kan du lese våre makroanalyser.


Økonomiske sanksjoner mot Russland og Hviterussland

en fyrkant med en öppen sida och en pil i mitten av fyrkanten som pekar ut ur öppningen

EU og USA innførte tidlig sanksjoner mot Russland og Hviterussland på grunn av Russlands invasjon av Ukraina (februar 2022). Det betyr at du ikke kan sende eller motta internasjonale betalinger til eller fra Russland og Hviterussland.


Mastercard og Visa har stoppet kortkjøp og kontantuttak i Russland

Mastercard og Visa har stanset sin virksomhet i Russland. Våre betalingskort vil derfor ikke kunne benyttes til betaling i eller til Russland. Kortene kan heller ikke brukes til netthandel i Russland. 

Samlebilde kort