- Handelsbanken.no

Vil du være med å skape fremtidens Handelsbanken?

Spennende muligheter på Digitalkontoret

Vi har opprettet en ny digital enhet i Vika, og søker derfor rådgivere og kundekonsulenter til et spennende miljø. Her utvikler vi digitale tjenester og er den viktige førstelinjen for kundene på telefon og chat. 

Privatrådgiver

I rollen som privatrådgiver vil du få et stort ansvar og en spennende arbeidshverdag. Du vil sitte med kundeansvaret og bruke kompetansen og erfaringen din til å skape tillit, bygge relasjoner og ikke minst gi verdifulle råd, slik at de beste kundene skal velge oss.  Som privatrådgiver får du ansvar for relasjonsutvikling og håndtering av kunder som ønsker rådgiving. Du skal ta vare på og utvikle eksisterende kunder, og samarbeide med bankkontor om de mest kompliserte kredittvurderingene og plasseringsanalysene. 

Send søknadÅpnes i nytt vindu

Kundekonsulent

Som kundekonsulent i vår nye digitale enhet blir du en del av et spennende fagmiljø som sikrer gode kundeopplevelser enten det gjelder digitalt eller i direkte relasjon til kunden. I nært samarbeid med bankkontorene våre, skal digitalkontoret være bindeleddet mellom det digitale og det fysiske, mellom selvbetjente kanaler og rådgivningsmøter.  Du vil jobbe tett med andre rådgivere og kundekonsulenter som del av et tverrfaglig team. Du blir en del av et spennende utviklingsprosjekt og en start-up kultur i en veletablert organisasjon. 

Send søknadÅpnes i nytt vindu

Dette er Handelsbanken

Handelsbanken er Norges fjerde største bank med kunder i både privat- og bedriftsmarkedet. Banken har vel 300 milliarder kroner i utlån og er Norges tredje største bedriftsbank. I 2023 ble vi kåret til den tryggeste banken i Europa. I Handelsbanken stoler vi på mennesker. Derfor vi gir stor frihet og stort ansvar til våre ansatte, som bidrar til spennende utviklingsmuligheter og en givende arbeidshverdag. 

Vi er nå på en historisk reise hvor det investeres offensivt og ansettes mange nye medarbeidere. Sammen skal vi definere fremtidens Handelsbanken - og hva som er mulig å skape av fantastiske kundeopplevelser. Vi er en utfordrerbank med en unik og kundefokusert modell,  med fornøyde kunder og fornøyde ansatte.

Les mer om jobb hos oss
-  Handelsbaken.se

Ledige stillinger

Dette er bankens ledige stillinger. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ansattegoder i Handelsbanken