Banken og korona: Slik hjelper vi deg

Korona-viruset påvirker økonomien kraftig. Her finner du nyttig informasjon om hvordan vi kan hjelpe bedriften din i denne perioden.
Bank with the percentage

Korona-situasjonen er utfordrende for alle

  • Vi er tilgjengelig og hjelper deg og bedriften din på telefon og e-post som ellers. Bruk gjerne sikker kanal ved å logge deg inn i Nettbedrift og bruke meldingsboksen derfra. Da kommer henvendelsen rett til rådgiveren din.
  • Vi har midlertid stengt for fysiske møter på bankkontorene inntil videre på grunn av smitterisiko. 
  • For teknisk support på hverdager anbefaler vi vår Cash Management-avdeling. Der får du hjelp med generelle brukerspørsmål som f.eks. pålogging til Nettbedrift og brukeradministrasjon, samt generelle spørsmål rundt filer inklusive avregninger, lønninger og betalinger. Send gjerne en mail til , eller ring oss på tlf. 22 39 79 00.
  • Support24 på 22 39 78 00 er åpen døgnet rundt og hjelper deg med spørsmål du har rundt Nettbedrift.
  • Bruk våre digitale tjenester.
  • Ta vare på hverandre - det har oppstått en utfordrende og uvant situasjon som følge av korona-utbruddet, og det er ekstra viktig at du tar vare på deg selv og andre.

Utfordrende tider

For mange bedrifter har forutsetningene for å drive forretning endret seg dramatisk. Bedrifter mister inntekter og permitterer medarbeidere. Verdier faller og akutte utfordringer dukker opp. Regjeringen tilbyr en garantiordning for å bidra til at gode bedrifter skal være gode bedrifter også etter en kriseperiode. Om dere har ting dere ønsker å diskutere med oss, er dere alltid velkomne. I krevende tider er det ekstra viktig at vi snakker sammen og finner løsninger.  

Fondsinvesteringer i urolige tider 

Det er naturlig å spørre hva dere skal gjøre med de midlene dere har plassert i fond. Vårt generelle råd er å ikke gjøre noe overilt. Det er ikke første gang det smeller på børsene. Om dere har penger i aksjer, aksjefond eller kombinasjonsfond, kan du her lese mer under. 

Slik treffer du oss nå

Ikon information

Vi har et stort ansvar overfor samfunnet med å holde banken i gang, og må derfor være forsiktige. For å bidra til å begrense smitte av korona-viruset, har vi midlertidig stengt dørene. Vi hjelper deg gjerne på e-post og telefon, og bruk gjerne våre digitale tjenester der du kan. CM-support hjelper deg på hverdager kl 8-15.30 med tekniske spørsmål. Support24 på 22 39 78 00 er åpen døgnet rundt og kan hjelpe deg med Nettbedrift, mobilbank, innlogging og kort.