1. Bedrift
  2. /
  3. Konto og betale
  4. /
  5. Ta betalt
  6. /
  7. Vipps Bedrift

Vipps for bedrifter

Med Vipps blir betaling fra kunder enkelt og effektivt. Alt kunden trenger er mobilen sin for å gjennomføre betalingen enten salget skjer over disk, på nett eller med faktura.
kvinner på kafe

Ta betalt med Vipps

Mobilapp Vipps er en av de mest nedlastede applikasjonene i Norge, og er en populær betalingsapp som fungerer uansett hvilken bank din kunde har. Alt kunden trenger for å betale er en mobil, en konto eller et betalingskort. Så fort betalingen har gått gjennom kommer pengene inn på bedriftens konto, uansett om betalingen går via kundens konto eller kort.

Vippsnummer 

Med et Vippsnummer får din bedrift et nummer som kunden kan overføre en valgfri sum til via Vipps-appen. Dette er en rask og enkel måte å ta betalt, særlig i den nye Korona-hverdagen.

VippsGO 

Med VippsGO flytter butikken din inn i Vipps-appen. Du bygger enkelt en meny med produktene dine og butikken er klar. Kundene kan forhåndsbestille fra Vipps og gå rett til kassen for å hente varene som allerede er betalt. Du kan også eksempelvis spesifisere moms, varelager og leveringsalternativer.

Vipps Regning 

Send regningene rett til kundens mobil via Vipps. Det er enkelt for bedriften og kunden slipper å tenke på å fylle inn lange KID-nummer. Betalingen utføres som vanlig sammen med andre innbetalinger, og Vipps Regning kan integreres med alle økonomisystemer.

Vipps på Nett

Med Vipps i nettbutikken er det enkelt for kunden å gjennomføre et kjøp – uten å måtte taste inn kortnummer, utløpsdato og kontrollkode. Alt kunden trenger er mobilen. Du kan koble Vipps på eksisterende netthandelsløsning eller via direkte integrasjon.


Har du spørsmål om Vipps for bedrifter?

Er du usikker på hva du skal velge? Du kan enten ta kontakt med bedriftens rådgiver i Handelsbanken, eller få svar på noen spørsmål i Vipps-hjelperenÅpnes i nytt vindu.

Kvinne med mobil i hånden