1. Bedrift
  2. /
  3. Konto og betale
  4. /
  5. Ta betalt
  6. /
  7. Vipps Bedrift

Vipps for bedrifter

Med Vipps blir betaling fra kunder enkelt og effektivt. Alt kunden trenger er mobilen sin for å gjennomføre betalingen enten salget skjer over disk, på nett eller med faktura.
kvinner på kafe

Ta betalt med Vipps

Vipps er Norges mest populære betalingsapp og har mer enn 3,6 millioner brukere i Norge. Med Vipps kan bedriften din ta imot betalinger i butikk og på nett. Alt kunden trenger for å betale er en mobil, en konto eller et betalingskort. Så fort betalingen har gått gjennom kommer pengene inn på bedriftens konto, uansett om betalingen går via kundens konto eller kort.

Vipps på Nett

Med Vipps i nettbutikken er det enkelt for kunden å gjennomføre et kjøp – uten å måtte taste inn kortnummer, utløpsdato og kontrollkode. Alt kunden trenger er mobilen. Du kan koble Vipps på eksisterende netthandelsløsning eller via direkte integrasjon.

Vippsnummer 

Med et Vippsnummer får din bedrift et nummer som kunden kan overføre en valgfri sum til via Vipps-appen. Dette er en rask og enkel måte å ta betalt, særlig i den nye Korona-hverdagen. Med Vippsnummer Handlekurv kan du lage en liste over varene du selger.

Logg inn med Vipps

La kundene dine logge seg inn med Vipps og unngå å opprette brukernavn og passord. Superenkelt for deg som allerede har integrasjon med Vipps på nett. Les mer om Logg inn med VippsÅpnes i nytt vindu

Har du spørsmål om Vipps for bedrifter?

Er du usikker på hva du skal velge? Du kan enten ta kontakt med bedriftens rådgiver i Handelsbanken, eller få svar på spørsmål i Vipps-hjelperenÅpnes i nytt vindu.

Kvinne med mobil i hånden