1. Privat

Vi har alltid tid til deg

Handelsbanken er den banken i landet det er enklest å komme i kontakt med, mener kundene. Svarene kom fram av EPSI 2021, Nordens største kundeundersøkelse om banker.

Unsplash u x Ventures two people PC

Gjør deg klar for budgivning i høst

Unsplash u x Ventures two people PC

Søk om finansieringsbevis før du går på visning, så er du klar når drømmeboligen dukker opp. Vi er med og støtter deg hele veien.

Les boliglånsguiden vår og søk om finansieringsbevis

Slik treffer du oss nå

Ikon information
  • For å begrense smitte av korona-viruset, er kontorene våre bare åpne for avtalte møter. Vi treffer deg også gjerne i et personlig nettmøte.
  • Om du har, eller har hatt, symptomer på forkjølelse den siste tiden, ber vi om at du ikke er i lokalene våre. Om du får påvist smitte etter å ha besøkt oss, er det viktig at du gir oss beskjed.
  • Vi hjelper deg på e-post og telefon, og bruk gjerne våre digitale tjenester der du kan. Sender du melding fra mobilbank, nettbank eller Nettbedrift, bruker du en sikker kanal og meldingen går rett til rådgiveren din.
  • Support24 på 22 39 77 00 er åpen døgnet rundt og kan hjelpe deg med nettbank, mobilbank, innlogging og kort.

Lovpålagt innhenting av kundeinformasjon

 
en ruta med en bock i
Alle banker er pålagt å innhente informasjon om kundene sine. Vi må blant annet vite formålet med kundeforholdet og hvordan du bruker produktene og tjenestene våre. Vi kontakter deg derfor jevnlig på telefon, SMS, brev eller i nett- eller mobilbank. Takk for at du svarer.