1. Corporate
  2. /
  3. Vipps Bedrift

Vipps for bedrifter

Med Vipps blir betaling fra kunder enkelt og effektivt. Alt kunden trenger er mobilen sin for å gjennomføre betalingen enten salget skjer over disk, på nett eller med faktura.
kvinner på kafe

Ta betalt med Vipps

Mobilapp Vipps er en av de mest nedlastede applikasjonene i Norge, og er en populær betalingsapp som fungerer uansett hvilken bank din kunde har. Alt kunden trenger for å betale er en mobil, en konto eller et betalingskort. Så fort betalingen har gått gjennom kommer pengene inn på bedriftens konto, uansett om betalingen går via kundens konto eller kort.

Vipps på Nett

Med Vipps i nettbutikken er det enkelt for kunden å gjennomføre et kjøp – uten å måtte taste inn kortnummer, utløpsdato og kontrollkode. Alt kunden trenger er mobilen. Du kan koble Vipps på eksisterende netthandelsløsning eller via direkte integrasjon.

Vippsnummer 

Med et Vippsnummer får din bedrift et nummer som kunden kan overføre en valgfri sum til via Vipps-appen. Dette er en rask og enkel måte å ta betalt, særlig i den nye Korona-hverdagen.

VippsGO: under avvikling

  • VippsGO legges ned og slutter å fungere 30. november 2020
  • Alle eksisterende avtaler konverteres til Vippsnummer 1. desember
  • Ordredata i VippsGO portalen er tilgjengelig til til 14. desember
  • Transaksjonsdata blir liggende i VippsPortalen

Har du spørsmål om Vipps for bedrifter?

Er du usikker på hva du skal velge? Du kan enten ta kontakt med bedriftens rådgiver i Handelsbanken, eller få svar på noen spørsmål i Vipps-hjelperenOpens in a new window.

Kvinne med mobil i hånden