Gode råd til en
smart og trygg ferie!

Vi ønsker alle en fin sommer! Som en nyttig feriehilsen deler vi noen smarte råd som kan gjøre sommerferien din både tryggere og billigere.

1. Handle alltid i lokal valuta! Husk at du kan spare penger på å betale i den lokale valutaen. Butikkene vil ofte forsøke å få det til å betale i norske kroner, men ikke gå med på det! Årsaken er at butikken enten tar høyt valutapåslag eller benytter dårligere vekslingskurs for norske kroner enn MasterCard og Visa.

 

2. Betal reisen med kredittkort, så følger god reiseforsikring med. Betaler du minst halvparten av reisen din med kredittkort fra Handelsbanken, er en god reise- og avbestillingsforsikring for deg og familien din inkludert.

 

3. Ha alltid med to kort på reisen. Oppbevar dem på ulike steder, slik at du alltid har et kort om du skulle miste lommeboka. Det er tryggest å bruke kredittkort når du er på reise i utlandet. Da kan du kontrollere at beløpet stemmer før du betaler regningen når du kommer hjem.

 

4. Bruk regionsperren! Det kan være lurt å kontrollere at du har slått av regionsperre på kortene dine når du reiser til utlandet. Med mobilbanken er det enkelt å slå av og på regionsperren. Det reduserer risikoen for svindel vesentlig.

 

5. Opprett BankID på mobil, så slipper du å ta med kodebrikken. Du kan enkelt logge inn i nettbanken og betale regninger uten å ha med kodebrikken, i tillegg til å betale regninger og handle fond i mobilbanken. Sørg derfor for at mobilbanken er klar til feriebruk!

Slik oppretter du BankID

Kort med eget design

Visste du at du kan sette ditt eget preg på kortet med eget design? Du kan for eksempel laste opp bilder av noen du er glad i.

Det nye designkortet erstatter kortet du har i dag. Ønsker du designkort som tilleggskort tar du kontakt med ditt bankkontor. Bankkortet er kontaktløst og det er mulighet for ID på baksiden.

 

Slik gjør du det

  • Last opp bildet du vil bruke og tilpass kortet.
  • Oppgi kundeinformasjon.
  • Kortet kommer i posten innen ca. en uke.

 

Regler for bildebruk
Best resultat får du med bildestørrelse 1050x672 piksler. Maksimal størrelse er 2880x2880 piksler. Bildet må være i JPG-format.

Du står fritt til å velge hvilket bilde du vil ha på kortet ditt med enkelte unntak. Bruker dine egne bilder, og ikke materiale med opphavsrett.

Bestill personlig design på kortet ditt

Spar smart i våre nye fond

Våre nye Aktivfond gjør det enkelt for deg å spare smart. Du velger risiko, våre forvaltere gjør jobben.

Renten i Norge er på vei mot null. Det har vært bra for boliglånsrenten, men dårlige nyheter for de med sparepenger på bankkonto.

 

For å gjøre det enkelt å spare smart, tilbyr vi nå fire nye fond. Forvaltningen gjøres av Handelsbankens forvaltere, som år etter år har levert avkastning i toppklasse på en rekke fond.

 

Du kan kjøpe fondene fra mobiltelefonen eller nettbanken.

Les mer om Aktivfondene


Om kontoret
Allehelgensgate 4
Postboks 892
5808 Bergen
Kart

Kontakt kontoret
Telefonnummer      
+47 55 54 01 00

Faksnummer              
+47 55 54 01 30Vi på kontoret

Kontorets åpningstider
man - fre 09.00-15.00

Ønsker du å møte oss utenom fast åpningstid? Ta kontakt så avtaler vi tid!


Symbol på driftsforstyrrelser Driftsmeldinger

Ved ustabilitet i nettjenestene (privat),
får du oppdatert driftsinformasjon på Facebook-siden vår.
© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Cookies